Steam Aile paylaşımında 2 kişi aynı anda oynayabilir mi?

Berk Chelik

Hectopat
Merhaba, arkadaşımla Black Ops 3 zombies oynamak istiyoruz lakin aile paylaşımının nasıl çalıştığını bilmiyorum. İkimizde oyuna giriş yapabiliyor muyuz yoksa birimiz girince diğeri oyundan atılıyor mu?

Tek kişi oynayabilir. Aynı oyunu oynamak için 2 kişinin de satın alması gerekiyor.

2 nizinde olması lazım ama aynı anda 2 farklı oyunu oynayabilirsiniz.

Aile paylaşımı şöyle çalışır. Oyun sahibi istediği zaman oyun açar oynar. Sen oyun oynuyorsan o oyun kapanır. Başka bir üye oyunu oynuyorsa kütüphane kilitli olarak yazar.

Aile paylaşımı şöyle çalışır. Oyun sahibi istediği zaman oyun açar oynar. Sen oyundaysan oyun kapanır. Başka bir üye oyunu oynuyorsa kütüphane kilitli olarak yazı yazacaktır.

O eski sistemdi hocam şu an aynı anda 2 farklı oyunu oynayabiliyorlar diye biliyorum.

O eski sistemdi hocam şu an aynı anda 2 farklı oyunu oynayabiliyorlar diye biliyorum.

Aynı oyun üzerinden bahsetmiştim. Tam anlatamadım. Biz 5 kişiyiz aile modunda normalde. Ben bir oyun açarsam diğer üye o oyunu açamıyor. Oyun sahibi bensem kütüphane de istediğim zaman o oyunu açıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…