yigitnegss Femtopat Katılım 15 Eylül 2024 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2024 #1 Arkadaşlarımla aile paylaşımı yaptık Steam'de. Benim bir arkadaşım var Space Marine 2 oyununu aldı ve daha sadece yarım saat oynadı. Ben aile paylaşımından oyunu indirip, 2 saatten fazla oynarsam arkadaşım hala iade edebilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Kasım 2024
Arkadaşlarımla aile paylaşımı yaptık Steam'de. Benim bir arkadaşım var Space Marine 2 oyununu aldı ve daha sadece yarım saat oynadı. Ben aile paylaşımından oyunu indirip, 2 saatten fazla oynarsam arkadaşım hala iade edebilir mi?
S.Ganacci Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2018 Mesajlar 1.763 Makaleler 2 Çözümler 10 Yer İstanbul 30 Kasım 2024 #2 Hayır.
yigitnegss Femtopat Katılım 15 Eylül 2024 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2024 #3 S.Ganacci dedi: Hayır. Genişletmek için tıkla... peki diyelim o 1 saat oynadı ben 1 buçuk saat oynadım o zaman iade edebiliyor mu?
S.Ganacci dedi: Hayır. Genişletmek için tıkla... peki diyelim o 1 saat oynadı ben 1 buçuk saat oynadım o zaman iade edebiliyor mu?