Steam Aile paylaşımında başka bir hesaba DLC gönderme özelliği var mı?

C_Elsyee55

Centipat
Daha fazla  
Merhaba ben farklı hesaba ETS 2 göndereceğim. Fakat ben DLC'leri de göndermek istiyorum. Çünkü bir daha satın almak istemiyorum. Bu aile paylaşımında DLC gönderme özelliği var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba ben farklı hesaba ETS 2 göndereceğim. Fakat ben DLC'leri de göndermek istiyorum. Çünkü bir daha satın almak istemiyorum. Bu aile paylaşımında DLC gönderme özelliği var mı?

Anlamadım dediğini ama DLC'yi arkaşına hediye edebilirsin eğer arkadaşında oyun varsa veya arkadaşında ki DLC'leri kendin oynayabilirsin bir problem olmadan.

1742561820007.png

Oyunu gönderdikten sonra zaten diğer hesapta kopya değiştir seçeneği çıkacak. Kopyadan kendi ana hesabınızı seçin. (Sizde bulunan tüm DLC'ler zaten diğer hesabınızda gözükür.) Ana hesabınızdakini seçtikten sonra diğer hesabınızda DLC'ler ile birlikte oynayabilirsiniz.

Oyunu gönderdikten sonra zaten diğer hesapta kopya değiştir seçeneği çıkacak. Kopyadan kendi ana hesabınızı seçin. (sizde bulunan tüm DLC'ler zaten diğer hesabınızda gözükür.) Ana hesabınızdakini seçtikten sonra diğer hesabınızda DLC'ler ile birlikte oynayabilirsiniz.

Peki nasıl göndereceğim?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı