O ogi1923 Hectopat Katılım 7 Ağustos 2020 Mesajlar 9 1 Haziran 2025 #1 Ben aile paylaşımında sahip olmadığım aile kütüphanesinde olan bir oyuna DLC almak istiyorum. Eğer alırsam diğerleri bu DLC'yi oynayabilir mi?
Ben aile paylaşımında sahip olmadığım aile kütüphanesinde olan bir oyuna DLC almak istiyorum. Eğer alırsam diğerleri bu DLC'yi oynayabilir mi?
Mustafa.Kaan Petapat Katkıda Bulunan Hoca Hayalet Sürücü Tekniker Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 7.130 Makaleler 2 Çözümler 1.808 Yer İstanbul 1 Haziran 2025 #2 Evet oynayabilirler. DLC'ler de paylaşıma dahil.
Swoxre Decapat Katılım 28 Aralık 2022 Mesajlar 181 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3050Tİ İ5 12TH 16GB RAM Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2025 #3 Aynı oyun ikinizdede varsa oyunun altında tercih edilen kopyayı değiştir yazar oraya tıkladıktan sonra dlc seçersiniz ama aranızdan 1 kişi kullanabilir
Aynı oyun ikinizdede varsa oyunun altında tercih edilen kopyayı değiştir yazar oraya tıkladıktan sonra dlc seçersiniz ama aranızdan 1 kişi kullanabilir
M meyvesuyu1234 Decapat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 524 Çözümler 2 1 Haziran 2025 #4 ogi1923 dedi: Ben aile paylaşımında sahip olmadığım aile kütüphanesinde olan bir oyuna DLC almak istiyorum. Eğer alırsam diğerleri bu DLC'yi oynayabilir mi? Genişletmek için tıkla... evet oynayabilir
ogi1923 dedi: Ben aile paylaşımında sahip olmadığım aile kütüphanesinde olan bir oyuna DLC almak istiyorum. Eğer alırsam diğerleri bu DLC'yi oynayabilir mi? Genişletmek için tıkla... evet oynayabilir