Steam Aile paylasimindan ban yenir mi?

Lightbringerr

Decapat
Merhaba. 2 arkadasima aile paylasimi açtım VAC korumasi olan ve multiplayer olan butun oyunlari paylasima kapattim ama ileride bu arkadaslarim kendileri bu oyunlari satin alip hile acarlarsa bende ban yer miyim? Paylasmadigim oyundan yenen ban chain ban olur mu yani? Hesabimda binlerce oyun var ve yakin zamanda dovizle satmayi dusunuyorum bu tip banlar hesabin degerini yari yariya dusuyor korkum bu yuzden.

Tabikide olmaz. Senin izin verdiğin oyunlarda hile açarlarsa ve ban yerlerse sende yersin anca. Onun dışında senin açmadığın oyunu satın aldıklarında yedikleri ban kendilerine.

Oyunu kendi hesabından oynadığından siz bu yasaklamadan etkilenmezsiniz.

Yeni aile paylasiminda halen ban olayi var mi peki ? Eskisinde direkt ban yediriyordu paylastigim oyunda hile acilirsa.

Yeni aile paylaşımında halen ban olayı var mı peki? Eskisinde direkt ban yediriyordu, paylaştığım oyunda hile açılırsa.

Evet. Paylaşılan oyunda hile açarsa siz de ban yersiniz.

Steam'in bu konuyla ilgili net yazısı:
Bir aile üyeniz bir oyunun kopyasını oynarken hile yaptığı için yasaklama alırsa, siz de (oyunun sahibi) o oyundan yasaklanırsınız. Diğer aile üyeleri etkilenmez.

Multiplayer oyunlari tek seferde paylasima kapatmam mumkun mu ? Ben tek tek kaldirdim paylasimdan ama atladigim varsa diye korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…