A ArchBtw Hectopat Katılım 27 Şubat 2021 Mesajlar 1.363 Çözümler 12 18 Haziran 2021 #31 XEfe.Bey dedi: Benim ailem bana teknolojik hiçbir şey almıyor bende kavga edip isyan çıkarmak yerine çıraklık yapıp aldım. Genişletmek için tıkla... Keşke sizin yerinize olabilseydim, beni zorla çalıştırıp parama el koyuyorlardı.
XEfe.Bey dedi: Benim ailem bana teknolojik hiçbir şey almıyor bende kavga edip isyan çıkarmak yerine çıraklık yapıp aldım. Genişletmek için tıkla... Keşke sizin yerinize olabilseydim, beni zorla çalıştırıp parama el koyuyorlardı.
ZeroTw02 Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 1.935 Çözümler 1 Yer Çorum/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşçi 18 Haziran 2021 #32 ArchBtw dedi: Babanız dik kafalı bir ayı ise işe yaramıyor. Genişletmek için tıkla... Ben gidiyorum huylarını işe yarıyor çoğunlukla.
ArchBtw dedi: Babanız dik kafalı bir ayı ise işe yaramıyor. Genişletmek için tıkla... Ben gidiyorum huylarını işe yarıyor çoğunlukla.
Y yusufYAZICI155 Hectopat Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 283 Çözümler 2 18 Haziran 2021 #33 Ben ailemden bi ArchBtw dedi: Keşke sizin yerinize olabilseydim, beni zorla çalıştırıp parama el koyuyorlardı. Genişletmek için tıkla... Polise ihbar edin siz en iyisi aileniz sizi köle olarak görüyor.
Ben ailemden bi ArchBtw dedi: Keşke sizin yerinize olabilseydim, beni zorla çalıştırıp parama el koyuyorlardı. Genişletmek için tıkla... Polise ihbar edin siz en iyisi aileniz sizi köle olarak görüyor.
A ArchBtw Hectopat Katılım 27 Şubat 2021 Mesajlar 1.363 Çözümler 12 18 Haziran 2021 #34 ZeroTw02 dedi: Ben gidiyorum huylarını işe yarıyor çoğunlukla. Genişletmek için tıkla... Babamla kavga ediyordum hatta en son kavga da hatta babamı yumruk atmıştım.
ZeroTw02 dedi: Ben gidiyorum huylarını işe yarıyor çoğunlukla. Genişletmek için tıkla... Babamla kavga ediyordum hatta en son kavga da hatta babamı yumruk atmıştım.
Y yusufYAZICI155 Hectopat Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 283 Çözümler 2 18 Haziran 2021 #35 ArchBtw dedi: Keşke sizin yerinize olabilseydim, beni zorla çalıştırıp parama el koyuyorlardı. Genişletmek için tıkla... Yerinizde olsam aldığım maaşı bir şekilde saklamaya çalışırdım kısmen mesela dükkanın işleri zorda olduğu için biraz az verdi maaş dersin
ArchBtw dedi: Keşke sizin yerinize olabilseydim, beni zorla çalıştırıp parama el koyuyorlardı. Genişletmek için tıkla... Yerinizde olsam aldığım maaşı bir şekilde saklamaya çalışırdım kısmen mesela dükkanın işleri zorda olduğu için biraz az verdi maaş dersin
eth Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 3.365 Makaleler 2 Çözümler 9 18 Haziran 2021 #36 Bu konuda çok şanslıyım sanırım. Şu yaşıma kadar ailem bir şeyimi kısıtlamadı, ne istersem yaptım.
A ArchBtw Hectopat Katılım 27 Şubat 2021 Mesajlar 1.363 Çözümler 12 18 Haziran 2021 #37 yusufYAZICI155 dedi: Yerinizde olsam aldığım maaşı bir şekilde saklamaya çalışırdım kısmen mesela dükkanın işleri zorda olduğu için biraz az verdi maaş dersin Genişletmek için tıkla... KPSS kazanıp eve çıktım.
yusufYAZICI155 dedi: Yerinizde olsam aldığım maaşı bir şekilde saklamaya çalışırdım kısmen mesela dükkanın işleri zorda olduğu için biraz az verdi maaş dersin Genişletmek için tıkla... KPSS kazanıp eve çıktım.
ZeroTw02 Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 1.935 Çözümler 1 Yer Çorum/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşçi 18 Haziran 2021 #38 ArchBtw dedi: Babamla kavga ediyordum hatta en son kavga da hatta babamı yumruk atmıştım. Genişletmek için tıkla... Bu biraz abartı sanki ben babamı laflarımla yeniyorum kaybedince susuyor daha da üsteliyorum konuyu hemen kaybediyor.
ArchBtw dedi: Babamla kavga ediyordum hatta en son kavga da hatta babamı yumruk atmıştım. Genişletmek için tıkla... Bu biraz abartı sanki ben babamı laflarımla yeniyorum kaybedince susuyor daha da üsteliyorum konuyu hemen kaybediyor.
XEfe.Bey Kilopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 7.524 Makaleler 2 Çözümler 2 18 Haziran 2021 #39 ArchBtw dedi: Keşke sizin yerinize olabilseydim, beni zorla çalıştırıp parama el koyuyorlardı. Genişletmek için tıkla... Oda çok vicdansızlık yav o kadar da alınır mı o para.
ArchBtw dedi: Keşke sizin yerinize olabilseydim, beni zorla çalıştırıp parama el koyuyorlardı. Genişletmek için tıkla... Oda çok vicdansızlık yav o kadar da alınır mı o para.
Je m en fiche Kilopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 3.393 Makaleler 1 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2021 #40 ArchBtw dedi: Babamla kavga ediyordum hatta en son kavga da hatta babamı yumruk atmıştım. Genişletmek için tıkla... Babaya yumruk ne manyak herif
ArchBtw dedi: Babamla kavga ediyordum hatta en son kavga da hatta babamı yumruk atmıştım. Genişletmek için tıkla... Babaya yumruk ne manyak herif