Ailecek korona olduk ne yapmalıyız?

6 yıl önce babama sigara paketlerini çöpe attırarak bıraktık. Şükür bir daha elini sürmedi. Taktik istersen veririz. Bizde şu an coronayız ailecek. İstersen yardımcı olurum.

Çok teşekkür ederim hocam dikkatli olacağız başkalarını riske sokmanın anlamı yok. Ben evden çıkmam zaten 1 laptop ve 1 bilgisayarım var dizi izlerim, oyun oynarım zaman bir şekilde geçer ama endişelerim olmasa daha iyi olur.

Öncelikle geçmiş olsun. Yani size pek bir şey öneremeyiz ancak şunu söylemeliyim ki mutlaka ailecek moralinizi yüksek tutun. Moralin de etkisinin olduğunu duymuştum.

Baban çok içmiyor. Ben günde 2 paket bitiren akrabamı biliyorum. Zaten yaşlı sayılmaz. Korkma.

Sakın ha öcü gözüyle bakılır diye gizlemeyin. Başkası bilmeden sizden kapar. Çok korkmayın ben yoğun bakımdan döndüm ama ailemdekiler ayakta geçirdi.

Nasıl yani donanımcı insanlara sormuyorum bizim gibi vatandaşlara soruyorum.

İyi olur hocam.
Herkesin söylemediği şeyleri söylemekle başlayayım. Ailenize bir şey olursa yalnız başınızasınız. Ne devlet, ne akraba. Getirilen ilaçları kesinlikle kullanın. Dememin sebebi: Bazı insanlar kullanılmaması gerektiğini söylüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…