Ailecek koronayız

odaları ayırmak guc... aynı hanedesiniz...

evi belirli aralıklarla havalandırmalı.

nefes darlıgı varsa vakit gecirmeden direk acile gidebilir, ya da ambulans isteyebilirsiniz... gerek goruldugu takdırde cigerleri daha fazla etkilemeden tedavi baslatilir...

Son düzenleme:
Geçmiş olsun Allah şifa versin. Bol sebze, meyve. Bol bol su için. D vitamini takviyesi alabilirsiniz doktora danışarak. Annenize ve babanıza kendi durumunuz iyiyse ev işleri, yemek işleri gibi konularda yardımcı olmaya çalışın bu süreçte. Moralinizi yüksek tutun. Bulunduğunuz odaları sık sık havalandırın. Gene de çok dip dibe olmamaya çalışın. Uykunuza dikkat edin, terli kıyafetlerinizi sık sık değiştirin.

Çok geçmiş olsun ilk önce bizde bir ara ailece korona olmuştuk gerçekten kötü zamandı baş ağrısı ve yorgunluk vardı bir de markete gidemiyorduk 4 kişilik aile olduğumuz için fazla acıkınca yemekler çabuk bitebiliyordu o zamanlarda ise yardımımıza koşan eniştemdi, hatta akrabaların yardım ettiğini dahi hatırlamıyorum genellikle şöyle oluyordu poşeti eniştem kapının önüne bırakıp gidiyordu bizde poşeti alıyorduk içinde de hazır gıdalar ve içecek vs. oluyordu. Hatta içtiğim sodadan tat alamıyordum sanırsam yemeklerden de öyle neyse ki geçti gitti fakat spor yapıp yeşil çay içebilirsiniz şahsen sizi daha dinç tutacaktır veya soğuk duş almak falan tabii benim olduğum zamanda henüz aşılar tam belirgin değildi 2020 yılında olmuştum, ve ilk yorumu yapan arkadaş doğru söylemiş ortak kullandığınız şeyler varsa ortak kullanmayınız. İyi gelen bitki çayları var onlardan yapıp içebilirsiniz, ben ilk başta çok baş ağrısı ve yorgunluk hissetsemde sonraki günler hissettirmiyordu.

Geçmiş olsun. Hepiniz pozitifseniz mesafeye dikkat etmenize gerek yok. Covid servisinde çalışıyorum ben. Nefes darlığı haricindeki ateş, bulantı, kusma, öksürük vs. olabilir abartılı olmadıkça bunlar için geçici tedaviler alabilirsiniz fakat nefes darlığı olursa muhakkak hastaneye gitmeniz gerek. Bu mesajı okuduktan sonra anlık gelen nefes darlığı konumuza dahil değil. Bir yakınınızı eczaneye gönderip C Vitamini efervesan tablet aldırın ayrıca filyasyonun getirdiği Favira'yı kullanabilirsiniz. Normal seyrederse yaklaşık 10 gün kadar sürebilir. Diğer arkadaşların yazdıklarına da katılıyorum bu arada.
@ExE.1 başınız sağolsun. Allah mekanını cennet eylesin.

Son düzenleme:
Mekanın cennet olsun. Teşekkürler ederim.
Annem nefes darlığı olduğunu söylüyor.
Annem hem astım hastası hem de sigara içiyor. Endişeleniyor insan. Ben yenerim büyük ihtimalle ama annem için endişeleniyorum. Teşekkürler ederim.

@Greenville, şimdi ne durumdasın? Nasılsın? Düne göre iyi misin?

Geçmiş olsun.
Bağışıklığını güçlendirecek çaylar içebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…