Steam Aile'den nasıl oyun çıkartılır/gizlenir?

Alfa53

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
NVIDIA GeForce GTX 1050 Tİ
8 GB RAM
AMD A8-7650K
Meslek
Öğrenci
Steam'de arkadaşlar ile bir aile kurduk ve iki kişilik boş yer vardı ama hem arkadaşımın hem de benim kız arkadaşım da aileye katılacak. Tek sıkıntı sadece benim hesabımda 60 adet hentai oyun olması. Tabii bu oyunları oynayacağımdan ya da onun gibi şeylerden almadım. Zamanında tanesi 50 kuruştu ve arkadaşlarla birbirimize atıyorduk, sürekli öyle öyle birikti. Şimdi ise hepsi olmasa da toplam olarak 30−35 tanesi (tüm hesaplarla toplam 200 falan) hâlâ gözüküyor. Normalde sağ tıklayıp "Yönet"e basınca orada "Aile Oyunlarından Kaldır" seçeneği var ama basınca işe yaramayıp hiçbir şey olmuyor. Başka bir yolu var mı? Bilen varsa yardım etsin. Gençtik, bilemedik, şimdi cezasını böyle çekmeyelim.

Direkt olarak oyunları hesabınızdan kaldırın hocam çok önemli oyunlar değilse.

Direkt olarak oyunları hesabınızdan kaldırın hocam çok önemli oyunlar değilse.

Hepsi bu tür oyunlar değil bazı normal kaldırmak istemediğim oyunlarda var onlar sıkıntı biraz.

Hepsi bu tür oyunlar değil bazı normal kaldırmak istemediğim oyunlarda var onlar sıkıntı biraz.

Dediğim gibi gizli olarak işaretlersen aile kütüphanesinden çıkartmış olursun.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    760,9 KB · Görüntüleme: 23
Steam ayarlarından Aile kısmına gelin, orada Aile Görünümü var. Sağındaki Yönet tuşuna tıklayın, sonra Sadece seçtiğim oyunlar seçeneğini işaretleyin. İleri dedikten sonra istemediğiniz oyunların tikini kaldırırsanız aileden kaldırılmış olur.

Gizli olarak işaretlersen oyun aile kütüphanesinde gözükmez.

Doğru mu emin değilim ama kendi hesabında da bu oyun gözükmüyor diye biliyorum. Sadece ailede görünmesin istiyorsa maalesef işe yaramıyor.

Doğru mu emin değilim ama kendi hesabında da bu oyun gözükmüyor diye biliyorum. Sadece ailede görünmesin istiyorsa maalesef işe yaramıyor.

Kütüphanede gizle ile gizli olarak işaretle seçeneğini karıştırıyorsun.

Dosya Ekleri

• gizli olarak işaretlemeden önce.PNG
    89,6 KB · Görüntüleme: 14
  • gizli olarak işaretledikten sonra.PNG
    87,2 KB · Görüntüleme: 12
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…