Merhabalar Unlost Eco V2 alacaktım fakat Kardeşim Kıskançlık krizinr girdi annemde ordan pc almamıza engel oluyo şimdi babamda istemiyor yarıdm edin nasıl ikna ederim? Adam akıllı pcm olsun istiyorum benim diğerlerinden ne farkım var? Sadece istediğim tek şey düzgün pc başks bisry istemiyorum su anki pcyi 4 yıl önce aldım 4 yılda bir pc değiştiriyoruz pcer pc olsa neysr dicemde pc csgo kaldırmıyor İnternetten oynanan oyunları kaldırmıyor başkalarının ailesi alıyor benim ailem almıyor brnim knlardan farkım ne??? Maddi durum dicem maddi durum iyi düzgün pc alsa 10 yıl idare eder brni ama yooookk nerde o kafa nolur yardım edin nasıl ikna ederim?
İkna konusunda yardım edemem ama Unlost sistem alma. Ederinden pahalıya satıyorlar. Alacağın zaman bütçe belirt burda sana aynı fiyata daha iyi sistem toplanır.
Kardeşine bir yere götürüp de ki "eğer bu bilgisayarı alamazsam ve bayağı uzun süre sonra alırsam sana 1 yıl boyunca asla oynatmam ve göstermem" de. Babama, anneme falan söylerim derse de "bu dediğimi ömür boyu yaparım" de.
İkna konusunda yardım edemem ama Unlost sistem alma. Ederinden pahalıya satıyorlar. Alacağın zaman bütçe belirt burda sana aynı fiyata daha iyi sistem toplanır.