Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

O zaman başka oyunlar al. Eğer 2 tane oyun oynadıysan herkesi sıkar. Forumda bir sürü oyun önerisi var bakabilirsin.

3. Evet ayrı yazıldığını biliyorum ama internette nasıl yazdığıma dikkat etmiyorun umrumda olmuyor.

Burası Facebook grubu değil yazım kurallarına uymak ve bunlara dikkat etmek zorundasın. Şu ana kadar ceza almaman bile çok büyük bir şans.

Durumun varsa aldır tabi Unlost sistem alma aldırma ya anlaşma konusunda ise mesela yüksek not getir ondan sonra takdir teşekkür vb. konular içlerine sinmiyorsa naparsan yap aldıramassın zaten yaşın küçük olsun olmasın oynamaya hakkın var ve aldırırken gün ve saat belirt şu zamanlar oynarım şu zaman oynamam falan. Ne güzel PS4 ün var oyun iste fiyatlarını göster çok olduğunu göster mesela PC olsa ucuza ve ücretsiz bir sürü oyun falan var dersin. Bu iş aileni tanımadan zor yardımcı olmak

2 oyun deil 24 tane oyun var sıktı

Sabretmelisin. "Bir bildikleri yok" gibi cümleler de kurmamalısın. Burada onlar hakkında konuştuğun gibi evde de ters davranıyorsan almamaları normaldir. Notlarını yüksek tutmaya çalış, yaşın ilerlediği zaman zaten alacaklardır. Ayrıca şuan virüs sebebiyle aileler ekonomik olarak zor zamanlar yaşayabilir. Bu yüzden sabretmeye devam et.

Katılıyorum, çok doğru.

Koronavirüs pandemisi bitene (yavaşlayana) kadar sistemi unut, çoğu aile zor durumlardan geçiyor, babam bana pandemi bitince (yavaşlayınca ve hayat normale dönünce) sistem almaya söz verdi, 10-15 bin lira bütçe verdi, ben de abartmamasını söyleyip bütçeyi 6500 liraya indirgemesini söyledim, pandemi bitene kadar dişini sık ve asla Unlost sistem alma, forum da çok iyi öneriler alabilirsin, ben @Sylveon 'un bana önerdiği sistemi alacağım. Sen de buradan bir öneri alıp sistem topla.

Daha 13 yaşındasın CS:GO oynayamazsın yaşın yetmiyor, şimdilik tarayıcı oyunları oynayabilirsin.
Sana birkaç tane önereyim.
Legend Online.
Farm ville.
Küçükken Duke Nukem oynuyordum, gerçek hayatta cinayet hiç işlemedim diye hatırlıyorum. Tabii bu olgunluk ve psikolojiyle de alakalı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…