Ailem bana ders konusunda baskı uyguluyor

Kardeşim sen şimdi o konulara takılma 3 gün kaldı LGS'ye son tekrarlarını yap oraya odaklan sağlık olsun 500 alamazsan da ne olacak dünyanın sonu mu?

Elbet bir yerde susacaklar. Eninde sonunda senin pes edeceğini biliyorlar o yüzden yükleniyorlar.
teşekkürler
Kardeşim sen şimdi o konulara takılma 3 gün kaldı LGS'ye son tekrarlarını yap oraya odaklan sağlık olsun 500 alamazsan da ne olacak dünyanın sonu mu?
öyle yapıyorum her gün deneme çözüyorum en az 450 puan geliyor ama tam puan yapmamı istiyor (aslında bende istiyorum ama beni sadece ders basında görmek istiyorlar
Gitmek istediğiniz lise neresi? Ya da şöyle sorayım bölgenizdeki en yüksek puanlı lisenin puanı nedir?
bölgemde yüksek puanlı bir okul yok (en fazla 339) ve ben galatasaray lisesine gitmek istiyorum fakat bunu aileme söyleyince (ağzım kirilsaydi söylemeseydim) 5-6 ay basımda tütüyorlar

Son düzenleme:

Okul rehberlik servisine başvur LGS'500 almassan sütümü haram ederim ne demek abi belki sen okumayıp çok güzel yerlere geleceksin ama sana tavsiyem takma eğer şiddet yoksa ortada kafanı ailene yorma zeki bir öğrenciysen sadece okulunu tak.

Yani şiddet uygulayabiliyorlar (ama Allah'a sükür nadiren yapıyorlar).
Rehberlik hocasıyla konustum. Annem ve babami cagirdilar bizimkiler de bildigin melek rolü oynuyorlar. Eve geldigimizde babam bana öyle bir vurdu ki. Hayatımda yedigim en kötü ve unutmayacağım bir dayakti o.

Dostum sen ailenin yarış ATI değilsin. Kendi fikirlerini söyle dinlenmeliyim de. Tavrını ortaya koy. Belki seninle konuşmazlar ama rahatlarsın sonuçta sen de bir insansın bir yarış ATI değil.

Teşekkürler. Dün yemekteydik annem bana "Meslek lisesi kazan bak seni ne yapıyorum" dedi ben de tamam deyip odama girdim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Kardeşim gerçekten senin adına üzüldüm o kadar çalışıp çabalıyorsun ama ailen boş durmana izin vermiyor her dakika ders çalış diyorlar hani anlamıyorum biz bu dünyaya ömür boyu ders çalışmak içinmi geldik.

Bence kesinlikle okul rehberlik servisine başvur yoksa karşına geç açık açık konuş.

Bence kesinlikle okul rehberlik servisine başvur yoksa karşına geç açık açık konuş.
rehberlik servisine başvurunca pek bisey değişeceğini zannetmiyorum
teşekkürler

aileni bi araya toplayıp güzel bir konuşma yaparsan belki rahat bırakırlar ne diceğini bilmiyorsan yardımcı oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…