Ailem bana ders konusunda baskı uyguluyor

Onlara bu durumu anlatmayı dene belki yanlışlarının farkına varırlar.

Ben 13 yaşındayken bana da sana yaptıkları kadar olmasa da benzerini yapıyorlardı liseye geçince notlarım kötüleşti ve alıştılar benim sana tavsiyem kendini fazla zorlama.
Aynen benim durum hocam.
LGS'yi soruyorsanız sadece matematik ve türkceden emin olmadigim 1'er soru var

deneyeceğim ama ne söyleyebilirim bilemiyorum
Hadi hayırlısı hocam bol şans.

İfadeler: 1pc

Zamanında neredeyse aynılarını yaşadım. O yaşlarda insanın çok zoruna gidiyor ama ileride ulan iyi ki yapmışlar diyorsun. Eğer onlar beni sıkmamış olsa ders falan çalışmaz ve bilgisayar mühendisi olamazdım. Böyle devam et, elbet geçiyor o dönemler. Kötü gibi geliyor ama iyiliğini istiyorlar.

Onlara bu baskının ve zor isteklerinin seni nasıl bıktırdığını anlat ayrıca isteklerinin de bu baakıdan dolayı gerçekleşmesinin zor olduğunu söyle.

Konu nedense troll gibi geldi değilse de baya üzücü bi durum. Üniversiteye kadar dayanmanız gerek ondan sonra evden ayrılıp bir daha görüşmeyin ailenizle. Rehberlik vs. işe yaramıyor sorun direk ailenizde düzeltemezsiniz.

Kafana takmaaa sen kendi dersine bak umursama, bu hayatı sen yaşıyorsun ölmeden önce dönüp hayatına baktığında ne demek istiyorsan onu yaşa. ben eğlendim demek istiyorum o yüzden araştırmamı iyi yaptım ve asgari olarak o yönde çalışıyorum.

Aynen benim durum hocam.

Hadi hayırlısı hocam bol şans.
teşekkürler
inanıp inanmamak size kalmış birsey ama gercekten bunları yaşıyorum yemin edebilirim
Başvurun. En azından bu bunalımdan çıkmak için sizlere öneri verirler.
teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…