Ailem bana kötü mü davranıyor?

Crowzz1903

Centipat
Arkadaşlar, olayı kısa keseceğim. Ailem bana motor aldı, ancak arkasına kimseyi bindirmemi istemediler. Arkadaşım, motorum yokken beni kendi motoruyla bir yerlere bırakırdı ve bu sefer de beni arkasına almam için çok ısrar etti. Sadece bir defalığına aldım, yaklaşık 100-150 metre gittim ve abim gördü. Beni gördükten sonra bir ton bağırdı, hemen annemi aramış ve annem de babama söylemiş. Şimdi annem motoru sattıracağını söylüyor. Olayları böyle anlattığımda, "Artık sana hiç güvenmiyorum, dediğin hiçbir şeyi yapmayacağım" gibi şeyler söyledi. Gerçekten bıktım, sanki çok büyük bir suç işlemişim gibi davranılıyor. Abilerim alkol ve sigaraya başladığında bu kadar tepki vermediler, hatta abim motorla tek teker denerken birkaç kez kaza yaptı ama büyük abim hiç şikayet etmedi. Kendimi dışlanmış gibi hissediyorum. Not: Ergenlik dönemindeyim ve ailemin maddi durumu iyi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, olayı kısa keseceğim. Ailem bana motor aldı, ancak arkasına kimseyi bindirmemi istemediler. Arkadaşım, motorum yokken beni kendi motoruyla bir yerlere bırakırdı ve bu sefer de beni arkasına almam için çok ısrar etti. Sadece bir defalığına aldım, yaklaşık 100-150 metre gittim ve abim gördü. Beni gördükten sonra bir ton bağırdı, hemen annemi aramış ve annem de babama söylemiş. Şimdi annem motoru sattıracağını söylüyor. Olayları böyle anlattığımda, "Artık sana hiç güvenmiyorum, dediğin hiçbir şeyi yapmayacağım" gibi şeyler söyledi. Gerçekten bıktım, sanki çok büyük bir suç işlemişim gibi davranılıyor. Abilerim alkol ve sigaraya başladığında bu kadar tepki vermediler, hatta abim motorla tek teker denerken birkaç kez kaza yaptı ama büyük abim hiç şikayet etmedi. Kendimi dışlanmış gibi hissediyorum. Not: Ergenlik dönemindeyim ve ailemin maddi durumu iyi.
Düşmeyesin diye seni düşünüyorlar sen kötü davranıyolar diyorsun.

1- Ya seni fazlasıyla saf görüyorlar ve arkadaşlarının seni kullandığını düşünüp motorun arkasına kimseyi almanı istemiyorlar
2- Ya da ailen gerçekten düşersin veya sana zarar gelir diye endişeleniyor.
İki türlü de ergenlik çağındaki bir gence böyle adam öldürmüş gibi davranmak hoş değil. Endişeleri neyse alıp karşılarına konuşsunlar. Ortada bir şey yokken mevzuyu bu kadar büyütmek kimin ergen olduğunu düşündürdü bana. Sen mi ergensin ailen mi?

Sana motor almaları bile seni düşündüklerine bir işaret bu devirde bırak motoru insanlar harçlık alamıyor ailesinden. Seni düşüdükleri için öyle demişler haklılarda yapma dedikleri şeyi yapmaman gerekir

Düşmeyesin diye seni düşünüyorlar sen kötü davranıyolar diyorsun.

Annen seni düşünüyor dostum kötü filan davranmamışlar anlattığına göre.

1- ya seni fazlasıyla saf görüyorlar ve arkadaşlarının seni kullandığını düşünüp motorun arkasına kimseyi almanı istemiyorlar.
2- ya da ailen gerçekten düşersin veya sana zarar gelir diye endişeleniyor.
İki türlü de ergenlik çağındaki bir gence böyle adam öldürmüş gibi davranmak hoş değil. Endişeleri neyse alıp karşılarına konuşsunlar. Ortada bir şey yokken mevzuyu bu kadar büyütmek kimin ergen olduğunu düşündürdü bana. Sen mi ergensin ailen mi?

Sana motor almaları bile seni düşündüklerine bir işaret bu devirde bırak motoru insanlar harçlık alamıyor ailesinden. Seni düşüdükleri için öyle demişler haklılarda yapma dedikleri şeyi yapmaman gerekir.

Arkadaşlar, hepinizin yanıtları için teşekkür ederim. Evet, haksız olduğumu kabul ediyorum, ancak beni sinirlendiren şey, hatamı kabul etmeme rağmen yanlarına çağırıp uyarmak yerine "cezanı çekeceksin" tarzında bir tavır sergilemeleri. Özellikle abimin hiç uyarı yapmadan direkt şikayet etmesi beni üzdü. Sevdiğini biliyorum, ama ailede sadece bana karşı bu tür olayların bu kadar abartılması hoşuma gitmiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Crowzz1903 Ailen sanırım seni küçük çocuk olduğundan dolayı daha çok sahipleniyor. Geçmişte yaşadıklarını şimdi yaşamak istemiyorlar. Annen kim bilir abin motorla kaza yaptığında ne kadar korkmuştur aynı şeyi sende yaşamak istemiyordur. Sonuç olarak anne yüreği bu. Şuan yaptıklarını göz boyamak amacıyla yaptıklarını düşünüyorum. Fakat şikayet eden abinin neden hemen şikayet ettiğini bende anlamış değilim. Onu da en iyi sen anlarsın dostum. Tutum ve tavırlarından.
Anenin nasıl biri olduğunu bilmiyorum ama gerçekten üzüldüğünü gösterip sakince konuşursan emin ol seni dinleyecektir.

@Crowzz1903 ailen sanırım seni küçük çocuk olduğundan dolayı daha çok sahipleniyor. Geçmişte yaşadıklarını şimdi yaşamak istemiyorlar. Annen kim bilir abin motorla kaza yaptığında ne kadar korkmuştur aynı şeyi sende yaşamak istemiyordur. Sonuç olarak anne yüreği bu. Şu an yaptıklarını göz boyamak amacıyla yaptıklarını düşünüyorum. Fakat şikayet eden abinin neden hemen şikayet ettiğini bende anlamış değilim. Onu da en iyi sen anlarsın dostum. Tutum ve tavırlarından.
Anenin nasıl biri olduğunu bilmiyorum ama gerçekten üzüldüğünü gösterip sakince konuşursan emin ol seni dinleyecektir.

Dostum maalesef şimdi bakabildim :( ailem abimin kaza yaptığını bilmiyordu, kaza yapan ortanca abimdi en büyük abim şikayet bilene etmemişti, yani neden bilmiyorum bir tek benim üzerime geliniyormuş gibi hissediyorum. Ailem söz verdiklerinin %90ınını tutmaz 5-6 ay önce abim sevgilisine arabasını vermiş ve anahtarı kaybetmiş 25binlira para ödedik gram laf etmediler ben sadece arkama birini aldım diye motoru aldılar (not: Bugün abimle konuşuyordum yağ bakımları geldi diye kilometreside gelmişti babam kulak sahibi olmuş motoru unut satılacak diyor)

Aklıma geldikce cidden sinirim bozuluyor konu bu da değil yürürümde bu olay olmadan önce okul çıkışı 1 saatliğine internet kafeye gittim yemediğim laf kalmadı belki 2-3 aydır akşam dışarı çıkamıyorum.

Yani bu motor olayı en azından okul çıkışı 20-30 dk kafa dağıtıyorum diyordum akşam pek dışarı salmıyorlar diye şimdi iyice patlayacak hale geldim fitnessa gideyim diyorum yok maç izlemeye gideyim diyorum yok bilgisayar alalım diyorum o da yok yani maddi durumumuz kötüde değil.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı