Ailem başarısız olacağımı düşünüyor

299884

Kilopat
Makaleler
1
9. sınıf öğrencisiyim. Geçen dönem foruma hiç girmeden 85.39 ortalama aldım. Bu dönem forumda aktifleşince ailem notlarımın düşeceğini söylüyor. Bu ne kadar doğru ve yanlışsa ailemi buna nasıl ikna ederim? Şimdiden teşekkür ederim.

Aileni neden ikna etmek isteyesinki? Ailen son derece doğru bir cümle kurmuş.Forumda aktifleşmen sonucunda ders çalışmaya daha az vakit ayıracaksın buda not ortalamanda eksi etki yapacak.

Aileni neden ikna etmek isteyesinki? Ailen son derece doğru bir cümle kurmuş.Forumda aktifleşmen sonucunda ders çalışmaya daha az vakit ayıracaksın buda not ortalamanda eksi etki yapacak.
Forumda geceleri aktif oluyorum ( saat 11 gibi). Yani bütün günümü geçirmiyorum. Bunu eklemeyi unutmuşum.

Derslerini aksatıp giriyorsan ailen doğru söylüyor. Boş saatlerinde dışarı çıkmak veya başka aktivite yapmak yerine forumda takılıyorsan bunu onlara anlatman gerek.

Derslerine odaklan. En azından şimdilik. Foruma girebilecek zamanı her zaman bulabilirsin zaten.

Foruma günde 2 saat giriyorum, düzenli ders çalışıyorum, düzenli uyuyorum filan ne lazımsa yapıyorum.

Hiçbirimiz robot değiliz. Kafa dağıtmamız kendimizi deşarj etmemiz gerekiyor. Kendine düzen ve disiplin getirdiğin zaman foruma biraz vakit ayırman seni engellemez. Tabi burda irade devreye giriyor. Bir zamandan sonra bahsettiğin durum kontrol altından çıkmayacaksa hiçbir problem olmaz. Çıkarsa işler kötüye gider. Derslerini de asla geriye atma. Ben denedim işin ucu pek iyi olmuyor . Hatta @CillianMurphy haklı. Kendine güzel bir sistem getirirsen ufak desarjlarla eski performansının üstüne de çıkabilirsin.

Disiplinli, iradeli ve düzenli bir hayatım var. Düzenli ders çalışıyorum ve foruma hafta içleri girmiyorum denilecek kadar az giriyorum. Yeterlimi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…