Ailem beni evde istemiyor

Benim babam sizi aç bıkramıyorum o halde halinize şükredin dediğini.
Annemin kapı orada deiğini biliyorum.
:/

3.üm hocam

Yurda bilgisayarımı götürebilir miyim?
Kendi paramla aldığım ilk şey olduğu için sürekli yanımda olmasınıı istiyorum. (Bursluluk parasından)

Özellikle lisede olanlar için yurda maddi değeri yüksek eşya götürmek çok sakıncalı oluyor. Değerli eşyaların çalınması ya da kasten zarar verilmesi gibi durumlar sıkça yaşanabiliyor. Bilgisayar zaten masaüstüymüş. Onu koyacak yer bulamayabilirsiniz.

Götürsün ama arkadaş ortamına göre değiştir dikkat etmelisin ilk başta zorlanırsın ya da tam tersine çok mutlu olabilirsin ama dikkat et illaki kazık yersin bence ilk hafta götürme etrafa bak başka kullanan var mı onlara sor öyle götür.

Ama masaüstü asla olmaz hocam.

Yazdıklarını fazla samimi bulmadım afedersin ama ciddiysen Allah yardımcın olsun.

Asla tarikat yurduna gitme okul pansiyonuna git.

Hocam zaten 1 seneniz kalmış 1 sene dayanın bu sırada kendinize bir gelir kapısı bulmaya çalışın (zaten kod yazıyormuşsunuz onları satmaya falan çalışabilirsiniz.) Üniversitede ailenizin size para göndereceğini sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…