Ailem beni evde istemiyor

Hocam bir ara Henry For'dan alıntı yapmıştım. Bana engelli muammelesi yaptı ailem.
Ailenle konuştun mu hiç senden istedikleri ne gitmeni istiyorlarsa gerekeni yapıp yurda göndersinler. Eğer kabul ederlersede sat bilgisarını laptop al. Yurtta devam edersin kodlamaya.

Ne göndermesi hocam. Git başının çaresine bak diyorlar. Sanki kiracıymışım da evden kovuyorlar. Şaka gibi.

Bir tık riskli bir hareket fakat devlet aile şiddeti gören çocukları yurt gibi bir şeye yerleştiriyor( eskiden öyleydi şu an nedir bilmiyorum) biraz kışkırtıp sonrasında birazcık dayak yiyip yurda gitmeyi deneyebilirsiniz.

Ailenle konuştun mu hiç senden istedikleri ne gitmeni istiyorlarsa gerekeni yapıp yurda göndersinler. Eğer kabul ederlersede sat bilgisarını laptop al. Yurtta devam edersin kodlamaya.

Onlar dini yurda göndereceğiz diyorlar ama dini yurda gitmek istemiyorum.

İnan iyimser bile yazmaya çalışıyorum. İyimser yazayım derken absürtlüğe kaçması normaldir hocam.
İnsan evladına çık git muamelesi yapabileceğini zannetmiyorum seninle özürlü dalgası geçeçeklerinide zannetmiyorum eğer böyle bir durum var ise ve sana ağır geliyor kaldıramıyorsan ara sosyal hizmetler bakanlığını anlat durumunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…