Ailem beni evde istemiyor

Dostum masaüstü bilgisayarını sat laptop al. Yurda git bence. Ben o aileyle o evde durmam.

Bende öyle düşünüyorum. Ya yurda gideceğim ya da dişimi sıkıcam. Üniversitede hem okuyacağım hem de çalışacağım mecbur.

Hocam size önerim ya güzel bir yurta gitmeniz olur ya da tanıdığınız güvendiğiniz birisiyle kalmanız olur. O aileyle yaşanmaz o evde. Madem çocuk yapıyorsun adamakıllı bakmasınıda bileceksin.

Bende öyle düşünüyorum. Ya yurda gideceğim ya da dişimi sıkıcam. Üniversitede hem okuyacağım hem de çalışacağım mecbur.
Okul harçlığı falan alıyor musun, para biriktirmeye falan başla. Bilgisayarını da şimdiden sat 14-15 İnç normal bir laptop al.

Yani günlük harçlığı biriktirince aç bile kalsa bu Türkiyede bı yere varamaz.

Yazılım konusunda Full odaklı olduğumda hocam çok iyiyim. Yani buna ben karar veremem ama web sayfaları ve mobil uygulama yapmak ile ilgileniyorum. Ve bir pozitif yanımda sürekli aklıma fikirler geliyor ve eften püften fikirler değil. 1,2 tanesii söylediğimde çoğu kişi tarafından mantıklı görünüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…