Ailem bilgisayar almadan büyüyorum

Yaz tatili geliyor, bir işe girip 2-3 ay çalışma ile orta-giriş seviyesi bir bilgisayar toplayabilirsin.
Ailenden de ufak bir destek alırsın (1-2 bin TL gibi).

Derslere odaklanmak için hiçbir zaman bir bilgisayar istediğimi yazmadım. Sadece ailemin almama sebebibinin bir bahane olduğunu hatta ihtiyacım olduğunu belirttim. Zaten ödevide geçte olsa başak bir yerden yapmıştım. İyi sosyaller.

Çok sağ olun hocam ama ben sadece arada sırada oyun oynayayım bir de şidmiden alıp ileride pahalı iken cebimden fazla para çıksın istemiyorum o yüzden umarım anlaşılırım.

PS4 için monitörüm ve oyun alacak param yok maalesef. Teşkkürler.

Hocam sizin adınıza sevindim ne mutlu size ama bilgisayarın derslerime zararı olacağını düşünmüyorum genel olarak derslerime önem veren birisiyim.

Yaz tatili geliyor, bir işe girip 2-3 ay çalışma ile orta-giriş seviyesi bir bilgisayar toplayabilirsin.
Ailenden de ufak bir destek alırsın (1-2 bin TL gibi).
Maalesef çalışabileceğim bir ortam yok.

PS4 için monitörüm ve oyun alacak param yok maalesef. Teşkkürler.
Rica ederim ama ben ailenize aldırın anlamında dedim, ikinci el falan. Tabi ailenizin durumu yoksa ve siz illa oyun oynamak istiyorsanız PS3 de bakabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…