Kimin nasıl bir kişiliğe sahip olduğunu bilemezsin. Burası forum, sanal dünya. Gereksiz yere onu savunma bence. Böyle bir saçmalığı hiç bir aile yapmaz. Yaparsa bile mutlaka bir nedeni olmalı fakat arkadaş bunu da söylememiş. Bundan şundan dolayı diye.
Bende troll olduğunu düşünüyorum, bu kadar saçma bir şey olamaz çünkü. Bilgisiyardan kısıtlamayıp canlı dersleri kısıtlamak ne kadar mantıklıysa artık.
Kimin nasıl bir kişiliğe sahip olduğunu bilemezsin. Burası forum, sanal dünya. Gereksiz yere onu savunma bence. Böyle bir saçmalığı hiçbir aile yapmaz.
Söversin, sövdüğünle kalırsın. Yaşım 25, çocuk gibi ağız dalaşına girmem. Ben sosyal alemde bunu hiç bir zaman yapmadım. Elime de bir şey geçmez. Ha cezası var mı var. İnternet yasası diye bir şey var. Fakat hiç bir zaman şikayet etmedim, etmem de.
Son mesajı atıp gitme zamanı sanırım gelmiş bütün bilgilerimi vereyim ilk önce ona göre yorumunuzu yaparsınız.
10. sınıfım dershaneye gidiyorum neredeyse dershane hocaları yüzünden her gün 200 soruya yakın çözerim. Ve aileme de sürekli söylüyorum ki canlı ders vs. sözlüler ondan verilecek ve girmeyi seviyorum da derslere onu anlıyorum çünkü okulda ki hocalarımı.
3-4 güne yakın önce günlük testlerimden birisini çözmediğim için ailem ile tartışmaya girdim. Canlı derslere katılmayı sevdiğimi bildikleri için güya ceza nedeniyle giremedim derslerime olay tamamen bu bende ne yapmam gerektiğini sormuştum size.