Ailem çok baskıcı ne yapmalıyım?

yazın bilgisayarımıda almak istiyorum bunu babama nasıl anlatıcağım

yazın bilgisayarımıda almak istiyorum bunu babama nasıl anlatıcağım
Muhtemelen aldırtmaz. Çalışmana izin verirse kendin çalışır alırsın. Sadece söyle çalışıp kendi paramlar bilgisayar almak istiyorum de öyle gözlerine de girersin belki.

Muhtemelen aldırtmaz. Çalışmana izin verirse kendin çalışır alırsın. Sadece söyle çalışıp kendi paramlar bilgisayar almak istiyorum de öyle gözlerine de girersin belki.
yok o anlamda değil zaten benim bilgisayarım var oynamama izin verirmi manasında sordum

yok o anlamda değil zaten benim bilgisayarım var oynamama izin verirmi manasında sordum
Muhtemelen verir ya neden vermesin sabah akşam oynama yeter ki. Dersine de odaklan arada

Ailen bir taraftan haklılar Derslerini bırakma çalış pes etme ailene bu durumu anlat ve sakinleşmelerini söyle Ailen senin kötülüğünü istemez Üniversiteyi oku sonra diplomanı al bir yerde çalış hiç değilse kpss ye çalışırsın atanırsın o zamana kadar çalış belki bir araban olur

Sizin durumunuza şükrettim , ben evin dışından çıkarsam ceza ile tehdit ediliyorum. 2 çocuklu aile var bir de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…