Barisgzl1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2019 Mesajlar 1.601 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2023 #1 Arkadaşlar ailem son zamanlarda çok tuhaf davranıyor neden olabilir?
Erenqzs Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 220 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2023 #2 Ne gibi tuhaflıklar?
Z Zephrion Decapat Katılım 5 Eylül 2022 Mesajlar 517 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2023 #3 Ayrıntı verme şansınız var mı? Nasıl tuhaflıklar?
Barisgzl1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2019 Mesajlar 1.601 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2023 #4 Erenqzs dedi: Ne gibi tuhaflıklar? Genişletmek için tıkla... Mesela telefonum bozuldu yani birazcık birkaç sorunu var yaptırmak istemiyorlar geçenlerde annem telefonu hak etmiyorsun dedi
Erenqzs dedi: Ne gibi tuhaflıklar? Genişletmek için tıkla... Mesela telefonum bozuldu yani birazcık birkaç sorunu var yaptırmak istemiyorlar geçenlerde annem telefonu hak etmiyorsun dedi
566156 Kilopat Katılım 22 Temmuz 2022 Mesajlar 5.942 Makaleler 19 Çözümler 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2023 #5 Kaç yaşındasınız?
quarest Megapat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 5.113 Çözümler 62 6 Nisan 2023 #6 Barisgzl1 dedi: Arkadaşlar ailem son zamanlarda çok tuhaf davranıyor neden olabilir? Genişletmek için tıkla... Arkadaşın ailesinin ne gibi bir tuhaf davranış sergilediğini tahmin ediyorum.
Barisgzl1 dedi: Arkadaşlar ailem son zamanlarda çok tuhaf davranıyor neden olabilir? Genişletmek için tıkla... Arkadaşın ailesinin ne gibi bir tuhaf davranış sergilediğini tahmin ediyorum.
Barisgzl1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2019 Mesajlar 1.601 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2023 #7 Eskiden olsa hiç bahanesiz yaptırılardı bir şüphem oldu bu konuda acaba sakladıkları bir şey mi var benden onu da sanmıyorum. 566156 dedi: Kaç yaşındasınız? Genişletmek için tıkla... 19.
Eskiden olsa hiç bahanesiz yaptırılardı bir şüphem oldu bu konuda acaba sakladıkları bir şey mi var benden onu da sanmıyorum. 566156 dedi: Kaç yaşındasınız? Genişletmek için tıkla... 19.
566156 Kilopat Katılım 22 Temmuz 2022 Mesajlar 5.942 Makaleler 19 Çözümler 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2023 #8 Barisgzl1 dedi: 19. Genişletmek için tıkla... 18 Yaşını geçmişsiniz kendi kararlarınızı vermelisiniz.
Barisgzl1 dedi: 19. Genişletmek için tıkla... 18 Yaşını geçmişsiniz kendi kararlarınızı vermelisiniz.
r0tz Hectopat Katılım 30 Ağustos 2021 Mesajlar 1.708 Çözümler 7 6 Nisan 2023 #9 Barisgzl1 dedi: Eskiden olsa hiç bahanesiz yaptırılardı bir şüphem oldu bu konuda acaba sakladıkları bir şey mi var benden onu da sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Belki de bu aralar maddi sıkıntıları vardır.
Barisgzl1 dedi: Eskiden olsa hiç bahanesiz yaptırılardı bir şüphem oldu bu konuda acaba sakladıkları bir şey mi var benden onu da sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Belki de bu aralar maddi sıkıntıları vardır.
Z Zephrion Decapat Katılım 5 Eylül 2022 Mesajlar 517 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2023 #10 Barisgzl1 dedi: Mesela telefonum bozuldu yani birazcık birkaç sorunu var yaptırmak istemiyorlar geçenlerde annem telefonu hak etmiyorsun dedi Genişletmek için tıkla... Barisgzl1 dedi: Eskiden olsa hiç bahanesiz yaptırılardı bir şüphem oldu bu konuda acaba sakladıkları bir şey mi var benden onu da sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Bu konuyu ailenizle güzel bir dille konuşun derim.
Barisgzl1 dedi: Mesela telefonum bozuldu yani birazcık birkaç sorunu var yaptırmak istemiyorlar geçenlerde annem telefonu hak etmiyorsun dedi Genişletmek için tıkla... Barisgzl1 dedi: Eskiden olsa hiç bahanesiz yaptırılardı bir şüphem oldu bu konuda acaba sakladıkları bir şey mi var benden onu da sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Bu konuyu ailenizle güzel bir dille konuşun derim.