Barisgzl1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2019 Mesajlar 1.601 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2023 #11 r0tz dedi: Belki de bu aralar maddi sıkıntıları vardır. Genişletmek için tıkla... Vallaha bilemiyorum eskiden hiç böyle sorun olmazdı şimdi de sanmıyorum başka bir şey var bence bu işin içince. Zephrion dedi: Bu konuyu ailenizle güzel bir dille konuşun derim. Genişletmek için tıkla... Konuşmak istemiyorlar uzatma diyorlar.
r0tz dedi: Belki de bu aralar maddi sıkıntıları vardır. Genişletmek için tıkla... Vallaha bilemiyorum eskiden hiç böyle sorun olmazdı şimdi de sanmıyorum başka bir şey var bence bu işin içince. Zephrion dedi: Bu konuyu ailenizle güzel bir dille konuşun derim. Genişletmek için tıkla... Konuşmak istemiyorlar uzatma diyorlar.
Z Zephrion Decapat Katılım 5 Eylül 2022 Mesajlar 517 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2023 #12 Barisgzl1 dedi: Vallaha bilemiyorum eskiden hiç böyle sorun olmazdı şimdi de sanmıyorum başka bir şey var bence bu işin içince. Konuşmak istemiyorlar uzatma diyorlar. Genişletmek için tıkla... Ne olduktan sonra böyle davranmaya başladılar? Ne zamandan beri durum böyle?
Barisgzl1 dedi: Vallaha bilemiyorum eskiden hiç böyle sorun olmazdı şimdi de sanmıyorum başka bir şey var bence bu işin içince. Konuşmak istemiyorlar uzatma diyorlar. Genişletmek için tıkla... Ne olduktan sonra böyle davranmaya başladılar? Ne zamandan beri durum böyle?
Nooodle Hectopat Katılım 17 Ağustos 2022 Mesajlar 60 Çözümler 3 6 Nisan 2023 #13 566156 dedi: 18 Yaşını geçmişsiniz kendi kararlarınızı vermelisiniz. Genişletmek için tıkla... Kendisinin maddi geliri olmayabilir ailesine danışmış bozuk telefonunu yaptırmak için kendi kararını vermesiyle ne alakası var.
566156 dedi: 18 Yaşını geçmişsiniz kendi kararlarınızı vermelisiniz. Genişletmek için tıkla... Kendisinin maddi geliri olmayabilir ailesine danışmış bozuk telefonunu yaptırmak için kendi kararını vermesiyle ne alakası var.
566156 Kilopat Katılım 22 Temmuz 2022 Mesajlar 5.943 Makaleler 19 Çözümler 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2023 #14 Nooodle dedi: Kendisinin maddi geliri olmayabilir ailesine danışmış bozuk telefonunu yaptırmak için kendi kararını vermesiyle ne alakası var. Genişletmek için tıkla... Bu yaşta ben olsam aileme bağlı olmazdım fazla. Kendi kararlarını vermeli tabii ki. 10 Yaşında çocuk değil.
Nooodle dedi: Kendisinin maddi geliri olmayabilir ailesine danışmış bozuk telefonunu yaptırmak için kendi kararını vermesiyle ne alakası var. Genişletmek için tıkla... Bu yaşta ben olsam aileme bağlı olmazdım fazla. Kendi kararlarını vermeli tabii ki. 10 Yaşında çocuk değil.
Z Zephrion Decapat Katılım 5 Eylül 2022 Mesajlar 517 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2023 #15 Hocam mesajınıza ne oldu? Evet ben de profiline baktım, birkaç ay önceki konusunda 14 yaşında olduğundan bahsetmiş.
Hocam mesajınıza ne oldu? Evet ben de profiline baktım, birkaç ay önceki konusunda 14 yaşında olduğundan bahsetmiş.
umitarabaci Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2019 Mesajlar 1.267 Çözümler 11 6 Nisan 2023 #16 Nooodle dedi: Kendisinin maddi geliri olmayabilir ailesine danışmış bozuk telefonunu yaptırmak için kendi kararını vermesiyle ne alakası var. Genişletmek için tıkla... Okula devam etmediyse git çalış telefonunu yaptır demek istiyorlar.
Nooodle dedi: Kendisinin maddi geliri olmayabilir ailesine danışmış bozuk telefonunu yaptırmak için kendi kararını vermesiyle ne alakası var. Genişletmek için tıkla... Okula devam etmediyse git çalış telefonunu yaptır demek istiyorlar.
neqetria Kilopat Katılım 30 Mart 2022 Mesajlar 6.594 Makaleler 2 Çözümler 35 6 Nisan 2023 #17 Zephrion dedi: Hocam mesajınıza ne oldu? Evet ben de profiline baktım, birkaç ay önceki konusunda 14 yaşında olduğundan bahsetmiş. Genişletmek için tıkla... Sınıftım yazmış hocam,ben şuan 8. sınıfta olduğunu hatırladım ama yanlış hatırlamışım.
Zephrion dedi: Hocam mesajınıza ne oldu? Evet ben de profiline baktım, birkaç ay önceki konusunda 14 yaşında olduğundan bahsetmiş. Genişletmek için tıkla... Sınıftım yazmış hocam,ben şuan 8. sınıfta olduğunu hatırladım ama yanlış hatırlamışım.
Z Zephrion Decapat Katılım 5 Eylül 2022 Mesajlar 517 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2023 #18 neqetria dedi: Sınıftım yazmış hocam,ben şuan 8. sınıfta olduğunu hatırladım ama yanlış hatırlamışım. Genişletmek için tıkla... Şimdi fark ettim hocam, ben de gözden kaçırmışım haklısınız.
neqetria dedi: Sınıftım yazmış hocam,ben şuan 8. sınıfta olduğunu hatırladım ama yanlış hatırlamışım. Genişletmek için tıkla... Şimdi fark ettim hocam, ben de gözden kaçırmışım haklısınız.
5 579137 Hectopat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 1.455 Çözümler 13 6 Nisan 2023 #19 Siz ''Annemden utanıyorum'' konusunu açan değil misiniz?
Everythink Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2019 Mesajlar 3.080 Çözümler 9 6 Nisan 2023 #20 19 yaşındasın bir zahmet git kendin çalışıp yaptır ya da yenisini al 1 hafta çalışıp yaptırmak çok zor bir şey değil onlarda onu istiyor 19 yaşına gelmişsin hala ailenden bir şey istiyorsun.
19 yaşındasın bir zahmet git kendin çalışıp yaptır ya da yenisini al 1 hafta çalışıp yaptırmak çok zor bir şey değil onlarda onu istiyor 19 yaşına gelmişsin hala ailenden bir şey istiyorsun.