Ailem ders çalışmam için çok fazla baskı yapıyor

Bizi ocaklarımız döverek büyüttü bir keresinde çok sinirlendirmiş olmalıyım ki elime kalem saplamıştı tabii sonradan çok üzüldü gönlümü aldı ah o günler.

Kalem saplamak bir çocuk insanı ne kadar sinirlendirebilir ki.

Adam hardcore şiddet görüyor, yaptıkları doğru değil.

Ha bu arada ekleyeyim: Rehber öğretmene gittim. Nasıl yaptılarsa artık resmen beynini yıkamışlar rehber öğretmenin. Neler söyledilerse artık...

Annem sürekli bağırıyordu. Bağırması aşırı rahatsız ediyordu. Sanki dünyanın sonu gibi su bardağıyla yanlış odaya girsem. Yanlışlıkla halıyı kaydırsam bile bağırıyor tüm sesiyle. Bende rehber öğretmene gittim. Ben dışarı çıktım konuştular. Artık ne dedilerse rehber öğretmen %100 beni haksız görmeye başladı.

Anlattıklarınız doğru ise hiç vakit kaybetmeden alakalı kurumlara şikayette bulunun. Bunlar normal şeyler değil.
Ancak, sizin de dersinize çalışmanız gerekirdi. Açıkçası ben çok pişmanım LGS'ye yeterince çalışmadığım için ama yine de iyi bir okula girebildim. Bence biraz çalışırsanız daha iyi netler elde edebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…