4 444824 Hectopat Katılım 3 Nisan 2021 Mesajlar 1.229 Makaleler 1 Çözümler 6 20 Nisan 2023 #1 Spor yapmak isteyişimde ailem hevesimi kırıyor ve ders çalış diyorlar buna artık çözüm lazım bıktım artık.
Spor yapmak isteyişimde ailem hevesimi kırıyor ve ders çalış diyorlar buna artık çözüm lazım bıktım artık.
ümidi12 Decapat Katılım 9 Aralık 2022 Mesajlar 233 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2023 #2 Hocam ben de bu yaz gitmiştim sizin gitme nedeninizi bilemem de aşık olduğunuz kızdan red yiyince kimsenin homurtusundan dolayı heves gitme gibi bir olay yaşanmıyordu ya.d
Hocam ben de bu yaz gitmiştim sizin gitme nedeninizi bilemem de aşık olduğunuz kızdan red yiyince kimsenin homurtusundan dolayı heves gitme gibi bir olay yaşanmıyordu ya.d
Florxsy Centipat Katılım 20 Haziran 2022 Mesajlar 772 Makaleler 1 Çözümler 2 20 Nisan 2023 #3 444824 dedi: Spor yapmak isteyişimde ailem hevesimi kırıyor ve ders çalış diyorlar buna artık çözüm lazım bıktım artık. Genişletmek için tıkla... Eğer önünüzde YKS gibi önemli sınavlar varsa spora ara verilebilir sınav bittikten sonra yapılabilir.
444824 dedi: Spor yapmak isteyişimde ailem hevesimi kırıyor ve ders çalış diyorlar buna artık çözüm lazım bıktım artık. Genişletmek için tıkla... Eğer önünüzde YKS gibi önemli sınavlar varsa spora ara verilebilir sınav bittikten sonra yapılabilir.
4 444824 Hectopat Katılım 3 Nisan 2021 Mesajlar 1.229 Makaleler 1 Çözümler 6 20 Nisan 2023 #4 Florxsy dedi: Eğer önünüzde YKS gibi önemli sınavlar varsa spora ara verilebilir sınav bittikten sonra yapılabilir. Genişletmek için tıkla... Girebileceğim yüksek sınavlar yok neden böyle yapıyorlar bilmiyorum.
Florxsy dedi: Eğer önünüzde YKS gibi önemli sınavlar varsa spora ara verilebilir sınav bittikten sonra yapılabilir. Genişletmek için tıkla... Girebileceğim yüksek sınavlar yok neden böyle yapıyorlar bilmiyorum.
Florxsy Centipat Katılım 20 Haziran 2022 Mesajlar 772 Makaleler 1 Çözümler 2 20 Nisan 2023 #5 444824 dedi: Girebileceğim yüksek sınavlar yok neden böyle yapıyorlar bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Bunu biz bilemeyiz bence ailenle oturup neden spora izin vermediklerini sorabilirsin.
444824 dedi: Girebileceğim yüksek sınavlar yok neden böyle yapıyorlar bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Bunu biz bilemeyiz bence ailenle oturup neden spora izin vermediklerini sorabilirsin.
4 444824 Hectopat Katılım 3 Nisan 2021 Mesajlar 1.229 Makaleler 1 Çözümler 6 20 Nisan 2023 #6 Florxsy dedi: Bunu biz bilemeyiz bence ailenle oturup neden spora izin vermediklerini sorabilirsin. Genişletmek için tıkla... Evet ama motivasyonum yerler de böyle olmasını istemiyorum.
Florxsy dedi: Bunu biz bilemeyiz bence ailenle oturup neden spora izin vermediklerini sorabilirsin. Genişletmek için tıkla... Evet ama motivasyonum yerler de böyle olmasını istemiyorum.