Ailem hiçbir şeye izin vermiyor

569992

Hectopat
Arkadaşlar ailemden bıktım. Bir telefon bulurum almak isterim (kendi paramla üstelik çalışarak aldığım para ile) izin vermezler. Bilgisayar almak isterim izin vermezler. Bir laptop gördüm internette 2. el bayağı güzel, almak için 1 hafta boyunca çalıştım. Bugün alacaktım onlara söyledim ve bana bağırdı çağırdı vurdu. Artık nefret ediyorum bunlardan. Ne yapmam gerek?

Arkadaşlar ailemden bıktım. Bir telefon bulurum almak isterim (kendi paramla üstelik çalışarak aldığım para ile) izin vermezler. Bilgisayar almak isterim izin vermezler. Bir laptop gördüm internette 2. el bayağı güzel, almak için 1 hafta boyunca çalıştım. Bugün alacaktım onlara söyledim ve bana bağırdı çağırdı vurdu. Artık nefret ediyorum bunlardan. Ne yapmam gerek?

Bir düzen kurup uzaklaşana kadar katlanmak zorundasınız maalesef.

Yaş kaç? Parayı kendin kazanıyorsan harcarken niye onlara soruyorsun?
15 yaşım. Günlük 320 tl ye çalışıyorum. Alacağım laptopun sahibiyle görüştüm bir kafede buluşup elinden teslim alıp parayı verecektim sence bunda ne var? İşte onlar geri kafalı oldukları için anlamıyorlar.

Kendileri ne istiyormus?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı