Ailem İmam Hatip'e gitmemi istiyor

@pesimist34 Yorumuna karşı çıkan biri çıktı sonunda. Neyini beğenmediniz hocam yazımın? İmam hatipleri mi savunacaksınız yoksa
Sadece dediğinize katılmıyorum,sizin düşünceniz değişmeyeceği için tartışmaya gerek yok.

Edit: İmamhatipleri baskıcı olarak görmeyiniz,nitelikli olan,fen lisesi programlı,sosyal lise olanlarına lütfen bakınız @Cihen .Bu tür liselerde o kadar baskı yok,aksine lisenin sonuna doğru yaklaştıkça YKS için hazırlıklar artıyor.Her lisenin olduğu gibi nasıl diğer liselerin kötüleri varsa İH liselerinin de kötüsü var,bu doğal.Zaten gayrimüslim olan birisinin imam-hatip tercih etmesi ne kadar sağlıklı olur orasını bilemem.Ama ben orada sizin anlattığınız şeyin alakasız olduğu kanaatindeyim.Ayrıca ülkemizin en büyük gelir kaynaklarından biri olan THY müdürü de İmam-hatip mezunudur,yani oradan mezun olan iyi bir meslek sahibi olamayacak diye birşey yok ve daha bunun gibi niceleri var,hafiften siyasete kayacağı için daha örnek vermek istemiyorum..Bu bir tartışma değil,bir açıklama metinidir.Varsa daha buyurun hocam.Dediklerimin arkasındayım.

Son düzenleme:
Ben gidiyorum ve zor da değil

Zaten gayrimüslim olan birisinin imam-hatip tercih etmesi ne kadar sağlıklı olur orasını bilemem.
Onu bir de ailelere anlatın hocam.

Şahsen bir kilisede eğitim almak istemezdim, gayrimüslim de İH'de okumak istemez.
Kendi inancını ailesine söyleyemeyip zorla imam hatibe gönderilen o kadar insan var ki, inanamazsın.

Sen ciddi misin? Hükümetin değişip, sol taraftan birileri başa geçtiğinde bak bakalım kim iş bulup kim bulamıyor.

Kendi inancını ailesine söyleyemeyip zorla imam hatibe gönderilen o kadar insan var ki, inanamazsın.
Evet hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…