Ailem İmam Hatip'e gitmemi istiyor

Bomba gibi delikanlısın, sen bileceksin nerede okuyacağını.

Hocam çok haklısınız. Şu an ortaokul olarak imam hatipe gidiyorum ve Deistim

Allah kolaylık versin kardeşim bende 8'im umarım istediğin lisye gidersin.

Hocam şu an ortaokul olarak bile imam hatipe gidiyorum. Ergen kızlarla işim olmaz ki zaten günlük hayatımda kız görmüyorum

Her yaşı küçük olan "ergen kızları etkilemek" için mi dinden çıkıyor? Arkadaş araştırmıştır, mantıksız gelmiştir ve inanmak istemiyordur. Genelleme yapmanızı mantıksız buldum.

Ailenle inatlaşmadan kalp kırmadan durumu konuş ve istemediğini söyle. Eğer diretirlerse okulunda veya dersanende seni anlayıp ailenle konuşunca onları ikna edebilecek bir hocan ile iletişime geç. Öğretmenine anlat bu durumu ve ondan yardım iste ailenle konuşmasını ikna etmesini iste.
Bu arada @Befehle komik bir durum olduğunu mu düşünüyorsunuz hocam?

Her yaşı küçük olan "ergen kızları etkilemek" için mi dinden çıkıyor? Arkadaş araştırmıştır, mantıksız gelmiştir ve inanmak istemiyordur. Genelleme yapmanızı mantıksız buldum.
Genelleme yapmadım, o yaşta çıkanlar genelde o sebepten çıkıyor. 8. sınıftan bahsediyoruz, henüz yaşı 13 veya 14'dür diye düşünüyorum ve din değiştirmek için bu yaşın çok erken olduğunu düşünüyorum. Sorma sebebim oydu, amacım kötülemek değildi.

Konuyla alakasız bir yorum fakat aklına direkt ''ergen kızları etkilemek'' geldi ise bu düşüncenin altında artniyet ararım. Kim dinsiz veya hangi dine mensup size ne? Gelişim çağında kendi fikirlerini oturtmaya başladığı dönemlerde olan bir kardeşimiz nasıl olsa.

Hocam şu an ortaokul olarak bile imam hatipe gidiyorum. Kız arkadaşımda yok zaten.

Evet benim de aklıma takıldı 8. sınıf din değiştirmek için çok erken bir şey.

Evet benim de aklıma takıldı 8. sınıf din değiştirmek için çok erken bir şey.

Hocam sene sonlarına doğru gitmek istemediğimi söyleyebilirim. Şimdi söylersem büyük ihtimalle moralim bozulur ve motivasyonum düşebilir. Zaten sene sonunda rehber hocasıyla tercih için konuşuruz büyük ihtimalle. O zamanda söylerim gitmek istemediğimi

"Kardeşimiz" demeniz beni duygulandırdı hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…