Ailem İmam Hatip'e gitmemi istiyor

Bu da İstanbul'da bedava mevlütlere katılabileceğin genel yerleri bulabileceğin arama.
Mevlüt peygamberin doğum günününde yapılan etkinlikler değil mi

Nasıl oluyor da mevlüt mekanı açılıyor. Peygamber her gün yeniden mi doğuyor. Ben mi yanlış biliyorum acaba. Mevlüt neydi tam olarak.

@pesimist34 Yorumuna karşı çıkan biri çıktı sonunda. Neyini beğenmediniz hocam yazımın? İmam hatipleri mi savunacaksınız yoksa

@emrullah inan
Bilgisayar okuyup bi şey bilmemen kaçıncı seviye? Şaka mısın sen? Bu arada zaten bilgisayar hakkında bir şey bilmiyorsun bari yazım kurallarını bilsen de düzgün yazabilsen..

İmam Hatip eğitim ve çevre olarak eksik olabilir ama artısı kamu istihdamı ve garanti meslek olur.
Düz liseyi bitirip iyi bölüm okumazsan avcunu yaladığınla kalırsın, ona göre kariyer planlamanı yap.

Forumda seni seven yok, sil hesabı kurtul buradan.

İmam Hatip eğitim ve çevre olarak eksik olabilir ama artısı kamu istihdamı ve garanti meslek olur.
Düz liseyi bitirip iyi bölüm okumazsan avcunu yaladığınla kalırsın, ona göre kariyer planlamanı yap.

Seçimlere bağlı bu istihdam. Ayrıca ben olsam ne yapıp edip imamhatibe gitmezdim. En kötü meslek lisesine gidip zanaat öğrenirdim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…