Ailem kavga ediyor

Babam anneme kendini aşağı attıracaksın diyor 13. katta oturuyorum.

Babanızı seviyor musunuz. Size hiç zarar verdi mi? Sakıncası yoksa kavga sebeplerini söyler misin?

Tamamdır hocam o zaman korkacak bir şey yok kim haklıysa onun yanında olmaya çalışın taraf tutmayın ama haksızlıkta yapmayın.

Şimdi haklı olanın yanında dursam babam bana cephe alacak.

Geçmiş olsun, bence akışına bırakın ve arada sırada evde şakalar yapıp ortamı yumuşatmaya çalışın.

Şimdi haklı olanın yanında dursam babam bana cephe alacak.

Dediğim gibi hocam taraf tutun ama tutmayın da eğer anneniz haklıysa sakince anlatmaya çalışın anlamıyorsa da yapacak bir şey maalesef yok annenize moral motivasyon kaynağı olun.

Babanızı seviyor musunuz? Size hiç zarar verdi mi? Sakıncası yoksa kavga sebeplerini söyler misin?

Kavga sebepleri inanki çok saçma annem ve ben balık sevmeyiz babam gitti canı istedi balık aldı sonra pişirdi ben sevdim yedim annem yarısını bıraktı bırakır bırakmaz babam bağırdı anneme. Ben ona o kadar para verdim dedi bu sırada ses tonu çok yüksek küfürler etti sonra kalktı sinirlendi gitti masadan annem arkasından gitti yine bağırışlar ve küfürler bu bugün oldu dün de yemek çiğ kalmış diye.

En yakında ki ekipler yönlendiriliyor adresinize benim bir kere basmam gerekti 2 dakika içinde burada oldular.

Hocam özel bir nedeni yoksa neden bastınız sakıncası yoksa anlatır mısınız merak ettim.

Çok saçma bir neden, sanırım babanız annenizden sıkılmış olabilir. Araları hep böylemi idi yoksa sadece bugün mü oldu?

Çok saçma bir neden, sanırım babanız annenizden sıkılmış olabilir. Araları hep böylemiy di yoksa sadece bugün mü oldu?

Arada böyle oluyor.

Ev yangın yerine dönüyor resmen bu kadarıda fazla değil mi?

Babana daha saygılı olmasını söyle eğer dinlemesse sana değer vermiyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…