Ailem kendi paramı alıyor

Bunduk

Hectopat
Kart önceden hep bendeydi ve babam bana çok harçlık vermezdi burs alıyorum diye. Ben o parayla babamdan gizli bir telefon aldım. Bir arkadaşa her ayın başında ödüyorum işte. Sonra babamla ATM'ye gitmiştik bir gün benim kartın harcama geçmişine baktı ve bütün paranın bursun yatmasindan itibaren 3 gün içinde bittiğini gördu. Sonra bana iradesiz mısın gibisinden kızdı sonra kartı aldı. Benim bu kartı almam lazım çünkü telefonun taksidi geldi. Babama bir kez sordum ama kartı da alamadım. Sizce ne yapmalıyım?

Doğruyu söyleyeceksiniz, başka yolu yok gibi gözüküyor.

Arkadaşlar babama dogruyu söylesem basım daha çok agrir. Benim normalde babamın aldığı bir telefonum var fakat babam bütün mesajlarımi fotoğraflarımı didik didik ettiği için ondan gizli aldım. Yoksa bende babama söylemek isterim.

Kanka ne dememizi istiyorsun git zorla al mı diyelim çalmı diyelim? Yapacak bir şey yok ya da borç al diyeceğim de nasıl geri vereceksiniz.

Telefonu arkadaşına iade et o zaman. Sanırım ondan aldın 2. el gibi. Değil mi? Ya da direkt telefonu sat 2. el olarak.

@Bunduk, yapacak bir şey yok. Ailenizden gizli iş çevirmemeniz gerekiyor. Hata sizde de var. Babanızın nasıl biri olduğunu biliyorsunuzdur. Yarın bir gün, bu paranın hesabını soracağını düşünemediniz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…