Ailem kendinden büyüklerle konuşma diyor

Sevdiğim bir yayıncı var onla oyun oynuyoruz yayında ama sesli konuşamıyorum, Ailem kendinden büyüklerle konuşma dediğinden dolayı. Sizce ne yapabilirim?
13 yaşımda 43 yaşında adamla samimi bir şekilde arkadaşız biz. Ailenle konuşma aksine.

@Linux Aliskanligi Neden beğenmedim attınızki? 1 yıldır konuşuyoruz çok iyi birisi kendisi.

Bu durumu ailen ile oturup konuşabilirsin. Ailen senin kötülüğünü istemez, durumu güzelce anlatırsan yumuşar biraz.

@Linux Aliskanligi Neden beğenmedim attınızki? 1 yıldır konuşuyoruz çok iyi birisi kendisi.
Hocam her insan iyi olmuyor malesef, gidip adam çocuğa kumarı da alıştırabilir. Ne olacağı belli olmaz o yüzden tanımadığı kişilerle özellikle internet ortamında konuşmaması daha iyi olur.

Senin olgunluğuna vs. değişir tabii bırakacağı etki. Bana sorarsan bir şey olmaz bence. Benimki zaten bozulmuş daha kimse bozamaz.

13 o kişi de 20-21 yaşında 19 da olabilir.

Dediğim kişi kumar oynamıyor ki.
Bakın kişinin niyeti belli olmaz, ailene sonuna kadar katılıyorum. Hadi kumar değilde daha kötü bir alışkanlık edindirebilir sana o kişi. En azından o kişiden şimdilik uzak durun.

Ne saçma yorumlar var. Konuş kardeşim konuş bir şey olmaz kaldı ki sanalda konuşuyorsun ne gibi bir kötülüğü olabilir. Tanımadığın kişiden bir şey alma derler anlarım da büyüklerle konuşma nedir? Hangi zamandayız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…