Ailem okula gitmediğimi öğrendi

HypeROG

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3070TI | AMD RYZEN 5 5600X | MSI B550 CORBON WIFI | KINGSTON 2x 8GB RAM
Sırf daha yakın diye bir meslek lisesinde bilişim bölümüne nakil yaptırmıştım, pazartesi okula gittim okul aşırı kötü Ankara'nın kekoları buraya toplanmış. İlk günden okuldan soğudum 2 gündür (salı ve bugün) kekolar tarafından zorbalığa uğradığım için okula gitmedim, babam e-Okul'dan öğrendi 2 gün gitmediğimi fazla bir şey demedi annen öğrenirse kötü olur dedi. Doğruyu söylesem yani okuldaki kişiler yüzünden gitmek istemediğini söylesem peki bize niye haber vermedin boşuna mı uğraştık diyecekler, sizce kendimi nasıl açıklamalıyım? Sonraki hafta eski okuluma geri döneceğim.

Doğruyu söyleyerek tabii ki.

Mantıklı olan doğruyu söyleyip kurtulman.

Nakil dönemleri açıktı galiba ya da daha yeni kapandı. Bilmiyorum artık neyse fakat bir üst sınıfa kadar dayan daha sonra başka bir okula geçersin. Kekolar artık zabdedilemez boyutta maalesef ailen bir şey yapamaz.

Hayır arkadaşım daha bugün başka bir okula gitmiştşi tekrar nakilini arkadaşa benzer bir olayla eski okuluna aldı.

Hayır arkadaşım daha bugün başka bir okula gitmiştşi tekrar nakilini arkadaşa benzer bir olayla eski okuluna aldı.

Onu denemen senin için daha iyi olur kardeşim. Kekolar nasıl hayatlarını devam ettiriyorlar bilmiyorum ama hepsi yarım akıllı. Sakın bulaşma aranı iyi tutmaya çalış ya da hiç konuşma.

Lisede bende zorbalığa maruzdum. Kavga etmektende hiç anlamam, nefret ederim. Bir şekilde o haşeret yavrusuyla bir şekilde anlaşmıştım nasıl olduysa. Yerinde olsam aileme söyler başka okula nakil isterim ancak ister istemez meslek okullarında bu tip haşereler olacak. İnternetten o okulda okuyan birisini bulup okul hakkında bilgi alarak seçmeni öneririm gideceğin yeri.

Yine nakil başvurusu yaptım 1. sıradayım cuma günü onaylanıyor net eski okula gidicem sonraki hafta

Onu denemen senin için daha iyi olur kardeşim. Kekolar nasıl hayatlarını devam ettiriyorlar bilmiyorum ama hepsi yarım akıllı. Sakın bulaşma aranı iyi tutmaya çalış ya da hiç konuşma.

Sadece sataşmaman yeterli o gerizekalılara en son biri elimde kalmıştı sonra bende onların elinde kaldım.D

Bu tipleri iyi tanırım hocam. 4 yıl boyunca aralarındaydım. En son 11.sınıfta beraber takılır olduk nasıl olduysa. Kendi halinizde sadece put gibi dursanız bile sataşıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…