Ailem okula gitmediğimi öğrendi

Ya hepsi zargana 40 kilo bir şey zaten tek tek gelseler sıkıntı olmazda çete gibi takıldıkları için birşey de yapamıyorum.

Ya hepsi zargana 40 kilo bir şey zaten tek tek gelseler sıkıntı olmazda çete gibi takıldıkları için bir şey de yapamıyorum.

Benimle uğraşan benden 15kilo zayıf ve 15cm de kısaydı en az. Bunalr kendilerine değiş çevresine güvenirler. O yüzden dışarıda gördüğün kimseyle takışma direkt.

Benimle uğraşan benden 15kilo zayıf ve 15cm de kısaydı en az. Bunalr kendilerine değiş çevresine güvenirler. O yüzden dışarıda gördüğün kimseyle takışma direkt.
Haklısın ama napabilirimki ben tepki göstermedikçe bunların özgüveni artıcak daha da üste çıkacaklar. Hepsininde saç tıraşı aynı, ayırt edemiyorum hangisi benle uğraşmıştı vesaire.

Haklısın ama napabilirimki ben tepki göstermedikçe bunların özgüveni artıcak daha da üste çıkacaklar. Hepsininde saç tıraşı aynı, ayırt edemiyorum hangisi benle uğraşmıştı vesaire.
Dediğim üzere başka bir okul bak öyleyse. ama okula gitmeden önce aynı mevzu olmasın diye o okulda okuyan birini bulup okul hakkında bilgi alabilirsin.

İstemediğin okulda okunmaz dostum özellikle zorbalık varsa daha da beter ailene söyle bir şekilde kurtul eğer kurtulamazsanda okulda sessiz kalma bu tür tipler sessiz çocuklara bulaşırlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…