Ailem sigara kullandığımı öğrendi

Hocam dershaneye vermeyip, çalışmanıza darbe vurduktan sonra sigarayı bırakmanıza faydası olacağını mı düşünüyor babanız? Şayet olur da yoldan döner sizi dershaneye yollarsa da şu konuda size garanti veririm, dershanede inanılmaz seviyede sigara içiliyor bunu herkesten duymuşsunuzdur zaten. Hocalar karışmıyor karşılıklı içiyorsunuz, dershane konusu gitseniz de gitmeseniz de sizi sigaraya zorlayacak. Bu bağlamda yapabileceğiniz en iyi şey onlara karşı dürüst olup biraz dişinizi sıkıp hiç yoktan azaltarak bırakmak. Azaltamıyorsanız da bi anda bırakın ve hiç içmemeye çalışın. Zaten bunun başka bir çözümü kalmıyor.
Evet doğru okuldada hep içiyorduk. Dershane zaten ayrı yer sadece daha iyi verim alıp iyi sıralama yapmak için gidecektim. Evde kendim zaten iyice kafayı yiyeceğim. Ne kadar kızarlarsa, dövmediler dövselerde bırakamayağım evet belki az içebilirim. Ama nasıl alışırlar ?

Evet doğru okuldada hep içiyorduk. Dershane zaten ayrı yer sadece daha iyi verim alıp iyi sıralama yapmak için gidecektim. Evde kendim zaten iyice kafayı yiyeceğim. Ne kadar kızarlarsa, dövmediler dövselerde bırakamayağım evet belki az içebilirim. Ama nasıl alışırlar ?
Hocam ben hiç içmedim sevmem de. Bu durum her ailede farklı nükseder, bir arkadaşımın ailesi öğrendiğinde kavga dövüş bir şekilde alıştılar artık annesi yeter ki az iç ben alayım sana deyip kendisi alıyordu kadın. Yani bu durum herkeste farklı olabilir ve sınav senende olması kötü olmuş. Emin ol ben de evde kafayı yiyeceğim fakat bir şekilde sabretmeliyiz, sen buna bir çözüm bulmaya bak bırakmam diyerek bırakmanın bir yolu yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı