Ailem xBox 360 Almıyor!

• Konuyu başlatan Berk Alp
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 3.019
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
B

Berk Alp

Ziyaretçi
Kolay gelsin arkadaşlar, biraz çocukça bir sorun ama kusura bakmayın... Bana 2000 tl pc alacaklardı. Çok fiyat dediler. Ps3 alıcaklardı, çok dediler. Xbox 360 kırık çok oyunlu bir şey buldum alırız dediler. Ama şimdi almayız derslerine çalış diyorlar. 7.sınıfa geçtim. Not ortalamam 96.75, bütün derslerimde 5. Bir terbiyesizliğim yok. Derslerime çalışıyorum. Ve şu anda elimde sadece laptopum var. Telefonum vardı ve bozuldu... Onu tamire verdik 2 aydır gelmedi. Bir yardımcı olur musunuz?

Dip not: Çalış diyeceksiniz, çok hevesliyim ama annem otur, oku diyor :D
Maddi durum açısından şu anda xbox 360 alabileceğim bir meblaları var.

Ne yapayım! :mad:

Notların gayet iyi ancak ailen iyiliğini düşünüp derslerinde zayıflama olmasından korkuyorlar gibi onları derslerinde hiçbir düşüş olmuyacağına ikna etmen gerek

Liseyi yatılı düşünüyorum ondan şimdi istiyorum :D Galatasaray lisesi :)

Durumu açıklılığa getirmek gerekirse annem ve babam almanyada çalışıyorlar. Daha iyi bir meslek ve hayatımı garantilemek için... Ben anneannemle kalıyorum, sağolasın bana bakıyor. Tehdit edersemde annemin üzülmesinden endişeleniyorum... Valla işim zor benim ya :D

O zaman bunu söylemek istemezdim ama tehtit et. Çalışmam, derslerimi düşürürüm de...
:) Bence öyle yaparsan daha da durumlar karışır ve işin içinden hiç çıkamassın. Bana da anca liseye geçince yeni telefon almışlardı. Biraz sabret,zaten notları görünce gerisi gelir.
Benimde 8'e giden bir kuzenim vardı, Liseye girmesi çok karıştı. Yani anlayacağın telaşlarında haklılar. Seneye gireceğin sınav sistemi çok karmaşık. Bunun için endişelerinde biraz haklılar.

Hak veriyorum tabi... Ama insan görünce bir nebze olsun hevesini almak istiyor. Arkadaş çevresi onu aldık, bunu aldık diyince falan insan istemeden kıskanıyor. Zaten pek bir şey istemiyorum kendilerinden. Laptopta da öyle bir korkuları olmuştu. Derslerim aksine internetten öğreniyorum diye artmıştı...

Edit: Laptopta gta san. bile zor oynanıyor. Yani oyun oynayamıyorum :D

Onları şu şekilde ikna edebilirsin: Onlara bir program göster. Şu saatlerde okuldan geleceğim şu saatlerde ders çalışacağım şu saatlerde oyun oynayacağım diye. Ya da sadece şu günlerde oynayacağım diye. Söz ver sözünde de sadık kal. Ertesi seneye alışırlar zaten sen o sözü bir seneliğine vermiş olursun ve cihaz da alınmş olur. Sonrasını kendin planlarsın zaten.
Bunu bir dene.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı