Ailem yıkılıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Annenizi ikna edin babanız gelince ikisini alın konuşun ve bunu yaparken ciddi olduğunuzu belli edin. Bu arada kardeşiniz kaç yaşında bu olayları kavrayamayacaksa dikkat edin.
6 yaşında hocam anaokulu öğrencisi.

Doğrudur hocam ama içten içe bir travma korkusu var şu an da bende.

@356463 dostumun dedigine katiliyorum. Eger csb degilse gercekten yardim alinmali acilen. Bu kisi bir aile yakininiz veya kolluk kuvvetleri olabilir. Babanizin size siddet uygulayacagini dusunuyorsaniz yaniniza her ihtimale karsi savunmak icin malzeme alin. Telefonunuz hep acik kalsin.

Tamamdır hocam sağolun yalnız csb nedir acaba ?

Öncelikle önceki kuşaktan olan insanların birçoğunun evlilikleri hatalı. Öyle ki bir de çocuk yaparak batan gemiye bir kişiyi daha alıyorlar. Bırakın ne halleri varsa görsün. Siz kendinize odaklanın, söylemesi kolay fakat kendinizi becerili olduğunuz konularda geliştirebilir ve bu becerilerinizin size maddi gelir getirmesini sağlayarak ailenizle yollarınızı ayırabilirsiniz. Üniversite bu zamanda çoğu kişiye gereksiz geliyor olabilir ama kendi işinizi kurmayacaksanız neredeyse her işte üniversite diploması soruyorlar. Üniversiteyi bitirdiğiniz an bu toksik aileden kopabilir, kendi yaşamınıza istediğiniz şekilde yön verebilirsiniz. Asla başkalarının hataları yüzünden intiharı düşünmeyin, aslında intiharı hiç düşünmeyin. Değmez.

Haklısınız hocam iki kişinin sefaleti ve sefilliği yüzünden bence de masumlar acı çekmemeli.Ben de aslında sadece kendi hayatıma odaklanan birisiyim hiç bir olayı kafama takmazdım ama iş çığrından çıktı arada ben kalacağım beni paylaşamayacaklar.Tek sıkıntım bundan ibaret.

Benzer problemler yaşayan bir ailem vardı ama hiçbir zaman bu kadar ciddi olmadı ve çözüldü , vereceğim tavsiyeler ne kadar yararlı olur bilmiyorum fakat böyle durumlarda biraz cesaret gösterip şapkayı önüne alacaksın anneni ve babanı alacaksın karşına problem nedir , çözülmeyen nedir diye sormalısın bence . ayrıca tüm bu durumlar yaşanırken sakinliğini ve huzurunu elinden geldiğince korumaya çalışmalısın . Annen bu durumda karamsar olabilir - babanın agresif olmasından dolayı - mümkün olduğunca onlara destek ol . Umarım çözülür .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…