Denizz2343
Centipat
Daha fazla
Mesela bana koltuk alınacak diyelim o koltuğun ne zaman geleceğini, nasıl kurulacağını araştırmışım ve biliyorum. 1 gün önceden sipariş ettik diyelim, heveslenmişim yarın gelecek falan yarın oluyor koltuk normalde geliyor mesela ailem o kargoyu saklıyor ve gelmedi diyor bana. Akşama kadar heyecanla bekle bekle bekle sonra yatış yarın olsun okulda onu düşün eve gel bekle bekle bekle gene yok ama kargo evde? Akşama kadar gene bekledikten sonra hayal kırıklığına uğrayıp boş veriyorum içimdeki o kutuyu açma koltuğu kurma hissi gidiyor. Ondan sonra ailem kargoyu gecenin 11 12'sinde çıkartıp "süpriğğz sana şaka yapmıştık aslında geldiğğ eheğğ" yapıyor gram gülemiyorum çünkü yani 2 gündür bekliyorum heves etmişim gelince geldi de ver bana niye saklıyosun ki?
Bu garip huyu nasıl düzeltebilirim karşıma aldım konuştum bak bu tarz şakalardan hoşlanmıyorum diye, 2 gün sonra gene aynısı mesela kahve istiyorum AA kahve bitmiş diyor içme isteğim kaçıyor 10 dakika sonra kahve getiriyor "şakaydııı eheğğ" diye varsa var de yoksa yok de bu kadar başka bir şey istemiyorum ya, bunu nasıl düzeltebilirim arkadaşlar gerçekten hevesimi kaçırıyorlar sonra da "sana kahve yaptım, koltuk aldık mutlu olmuyorsun" diyorlar e abi ver o zaman kahvemi veya var git kendin yap de aynı böyle dedim gene aynısı yeter bıktım vallaha bıktım.
Bu garip huyu nasıl düzeltebilirim karşıma aldım konuştum bak bu tarz şakalardan hoşlanmıyorum diye, 2 gün sonra gene aynısı mesela kahve istiyorum AA kahve bitmiş diyor içme isteğim kaçıyor 10 dakika sonra kahve getiriyor "şakaydııı eheğğ" diye varsa var de yoksa yok de bu kadar başka bir şey istemiyorum ya, bunu nasıl düzeltebilirim arkadaşlar gerçekten hevesimi kaçırıyorlar sonra da "sana kahve yaptım, koltuk aldık mutlu olmuyorsun" diyorlar e abi ver o zaman kahvemi veya var git kendin yap de aynı böyle dedim gene aynısı yeter bıktım vallaha bıktım.
Son düzenleyen: Moderatör: