Valla kağıt falan yoktu bı anda karar verdik zaten kimya vardı hiç çekilmez.Bide izin alacaktık zaten müdür yardımcısı sınıfta yoktu arkadaşlar gaza getirdi kaçtık.
Okuldaki idare, otoritesini vurgulamak için devamlı böyle liste alır. Kıyafetinden dolayı da ismini yazar sınavda sağa sola baktığın için de ismini yazar ama günün sonunda o kağıdı çöpe atıp evine gider. Hocanın aklına bireysel olarak spesifik büyük bir olayla kazınmazsan hocan sana takmazsa sorun olmaz merak etme.
@RivalsX Zaten yardımcı müdürden izin alicaktik kağıt falan yoktu bı anda zaten karar verdik müdür yardımcısı da olmayınca arkadaşların gazıyla kaçtım bende
@M.CLK
1 gün falan anca gelmedim okula daha çok var.
@RivalsX Zaten yardımcı müdürden izin alicaktik kağıt falan yoktu bı anda zaten karar verdik müdür yardımcısı da olmayınca arkadaşların gazıyla kaçtım bende
@M.CLK
1 gün falan anca gelmedim okula daha çok var.
Hiç birşey olmaz. Müdür boş göz korkutmak için yapıyor. 2014 te mezun oldum her ay kaçardık birşey olmaz. Hele ki okullar tatil oluyor. Merak etme birşey olmaz.
Hiç birşey olmaz. Müdür boş göz korkutmak için yapıyor. 2014 te mezun oldum her ay kaçardık birşey olmaz. Hele ki okullar tatil oluyor. Merak etme birşey olmaz.