Aileme nasıl yeni bilgisayar aldirtabilirim?

ördek17

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Rtx 3050
Ryzen 5 3600
Yukarıda göründüğü gibi ailemi hiçbir şekilde ikna edemiyorum 6 yıldır istememe rağmen gram ilerleme yok. Maddi durumumuz iyi bilgisayar alınınca sadece oyun oynayacağım sanıyorlar ama onu da anlatamiyorum. Ben bilgisayarda müzik yapan Photoshop kullanan ödev yapan bir insanım. Daha çok arkadaşlarimin çoğu bilgisayarım kastığı için oyun bile girmiyorlar benimle artık. 60 FPS oynadığım Valorant'ta CS:GO'da bile girmemeye basladi. PC 16 yıllık bir de ben doğduğum zamanlarda alınmış ara sıra 2 3 değişiklik yaptım tabii yalan yok babamdan istemeye korkuyorum zaten. Her bir şey istediğimde ayrı bir olay çıkıyor anneme söylüyorum ikna etmesi için o da başından atıyor beni. Ne yapmalıyım dostlar?

Not: Bir işte calisamam maalesef zamanım uymuyor ve ise girdigimi anlarlar ise biterim, önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum ailenin kararı 6 yılda değişmediyse şu anda da değişmez. Photoshop ve müzik yapıyormuşsun internet üzerinden freelancerlık yapabilirsin.

Tek çözüm yaz tatilin de bir işe girip para kazanmak gibi geliyor. Yaşınız kaçtı?

Hocam keşke pandemi zamanında aldırtsaydınız.

Bizim elimizden bir şey gelmez ki hocam, ailen ile kendi aranda olan bir konu. Çalışmanı istemiyorlar mı?

Aynen hocam çalışmama karşılar yani bende çalışmak istemem ama emek olmadanda hiçbir şey olmaz.

Hocam keşke pandemi zamanında aldırtsaydınız.

Denemedimmi sanıyorsunuz hocam :/

Devlete ait kuruluşlarda ücretsiz olarak aile terapisti alabilirsin. Sorunun belki böyle çözülür.

Ama yine de PC olmaz gibime geliyor. Yalan olmasın yani.

Zaten ümidi kesdim bende belki elimdeki PC'yi satıp parça parça kaç yılda toplarsam artık öyle yapmaya calisirim.

Ders çalışacağım gibi koşullar öne sürebilirsin.

Yok o hiç olmuyor dün üniversite olayını bile kattım.

Dostum ailenin kararı 6 yılda değişmediyse şu anda da değişmez. Photoshop ve müzik yapıyormuşsun internet üzerinden freelancerlık yapabilirsin.

Beat yapsam alan kişi olmaz hocam müzik konusunda çevrem yok denilecek kadar az Photoshop'dan yine üç beş kuruş kazanıyorum oda kisesel ürünlere gidiyor maalesef ki.

Tek çözüm yaz tatilin de bir işe girip para kazanmak gibi geliyor. Yaşınız kaçtı?

16 ya gireceğim hocam.

Son düzenleme:
O eski nesil ailelerdeki oyun oynama korkusunu anlamıyorum abi. Ben de zamanında oyuncu koltukları ilgimi çekiyor rahattır diye almak istemiştim, ne yapacaksın onu alıp oyun mu oynayacaksın dediler. Aynen kanka alıcam oturunca oyun perilerim gelecek
yaş ilerledikçe söz sahibi oluyorsun biraz daha sabret

Photoshop yapıyorum diyorsunuz. Ücretli yapın sitelerde satın. Paranızı biriktirerek yeni bir sistem alabilirsin zamanla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…