Ailemi çok özledim

Emir Usta

Hectopat
Daha fazla  
Tam 9 gündür ailemi görmüyorum ve toplamda 34 gün onları görmeden zaman geçirmek zorundayım. Onlar Kayseri'de ben Nevşehir'de otelde çalışıyorum ve bu benim ilk ailemden uzak kalışım. Şimdiden çok özledim dayanamıyorum artık. Bu zaman nasıl geçecek?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekmek parası kazanıyorsan bunlara katlanman gerek. Yaşın kaç?

Ekmek parası kazanıyorsan bunlara katlanman gerek. Yaşın kaç?

16 yaşındayım ve ekmek parasına ihtiyacım yok sadece aileme çok düşkün olduğum için onlardan uzak kalmaya alışmak istedim ve artık yapamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
16 yaşındayım ve ekmek parasına ihtiyacım yok sadece aileme çok düşkün olduğum için onlardan uzak kalmaya alışmak istedim ve artık yapamıyorum.
Yaparsın. yaşına göre normal. Kolay değil ama ailenden uzak kalmak istiyorsan ve ekmek parasına ihtiyacın yoksa kimsenin ağız kokusunu çekmek zorunda değildin. Bir yurda da kayıt olabilirdin. Sadece haftasonu aileni görebilirsin.

Sonuna kadar katılıyorum.

İyi bir şeye adım atmışsın, alışman lazım erkek adamsın. Bir anda 40 gün uzak kalmana gerek yok, önce 1 hafta ayrı kal, sonra 2-4 hafta diye gider zaten. Eninde sonunda alışman lazım zaten, biraz geç kalmışsın ama sorun değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…