Ricky22 Hectopat Katılım 22 Nisan 2014 Mesajlar 254 Yer Istanbul, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2014 #1 Selam arkadaşlar Vatan Bilgisayarda İnternetten alışverişi yapmak istiyorum ancak ailem kandırdıklarını söylüyor nasıl ikna edebilirim onları.
Selam arkadaşlar Vatan Bilgisayarda İnternetten alışverişi yapmak istiyorum ancak ailem kandırdıklarını söylüyor nasıl ikna edebilirim onları.
B Bekir Öztürk Ziyaretçi 20 Temmuz 2014 #2 Gidin mağazadan alışveriş yapın. Benim ailemde internetten alışverişe pek sıcak bakmıyor. Bende tuttum babamın elinden Vatan Computer mağazasına gittim almak istediğin ürünleri alıp geldim.
Gidin mağazadan alışveriş yapın. Benim ailemde internetten alışverişe pek sıcak bakmıyor. Bende tuttum babamın elinden Vatan Computer mağazasına gittim almak istediğin ürünleri alıp geldim.
Muhammed Konca Kilopat Katılım 13 Temmuz 2014 Mesajlar 203 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2014 #3 Ailenizin tanıdığı yakın bir arkadaşınız vardır mutlaka. O arkadaşımda aldı ertesi gün eline geçti vs. bir şeyler diyebilirsiniz belki.
Ailenizin tanıdığı yakın bir arkadaşınız vardır mutlaka. O arkadaşımda aldı ertesi gün eline geçti vs. bir şeyler diyebilirsiniz belki.
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.561 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 20 Temmuz 2014 #4 Ailenizi Vatan Bilgisayar şubesine götürüp oradaki yetkililer ile görüşmesini sağlayarak olabilir.
N NirvanA1 Kilopat Katılım 9 Eylül 2012 Mesajlar 975 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Meslek Okula giden kurbanlık koyunlardan(LİSE) 21 Temmuz 2014 #5 İkna edemezsin. İnternete güvenmiyorlar değil, mağazaya götürsende almayacaklar.
Furkan Karakollu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Kasım 2013 Mesajlar 1.310 Makaleler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Temmuz 2014 #6 Al parayı sen git Son düzenleyen: Moderatör: 21 Temmuz 2014
T Tüccar Picopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 276 Çözümler 2 20 Mayıs 2021 #7 Ricky22 dedi: Selam arkadaşlar Vatan Bilgisayarda İnternetten alışverişi yapmak istiyorum ancak ailem kandırdıklarını söylüyor nasıl ikna edebilirim onları. Genişletmek için tıkla... Vatan'dan alma hem pahalı hem ailen güvenmiyormuş. Gittigidiyor'dan filan al ürünün aynısını.
Ricky22 dedi: Selam arkadaşlar Vatan Bilgisayarda İnternetten alışverişi yapmak istiyorum ancak ailem kandırdıklarını söylüyor nasıl ikna edebilirim onları. Genişletmek için tıkla... Vatan'dan alma hem pahalı hem ailen güvenmiyormuş. Gittigidiyor'dan filan al ürünün aynısını.