Ailemin beni zorla sünnet ettirmesinin acısını halen çekiyorum

Büyük oranda zevk azalması var diye biliyorum ben de. Ancak kesin bilgi değil çok fazla araştırmadım.

Sünnetin yararlı olduğu zannedersem bir tıbbi durum var. O da çok nadir bir hastalıkmış.

Ha ölçmüş bir de

Peki en güzel şekil de yaratıldıysak neden sünnet ediliyoruz? Ben bu kısmı anlayamadım.
Zorunluluk yok. Bir hikmeti vardır da yoktur da. Genel olarak temizlik ve sağlıkla alakalı bir şeye benziyor.

İnsan kusurlu varlıktır. En güzel şekilde yaratıldık ile kusursuz olmak arasında fark var.
En güzel şekilde yaratıldıysan, kusur neye göre kusur oluyor? Yaratılış başlangıcında kasıtlı bir kusur mu bırakılmış? Saçma.

Üstelik sünnetin din kitaplarında bile yeri yok, bir konusu bile yok.

Neye göre fayda sağlıyor? Yüz yılda bir duş almayan birininin cinsel organında hastalık oluşması doğal. Düzenli temizlikten sonra neye göre kusur? Sünnet olmayan ülkelerin hangisinde sıkıntı var? Bana gerçekçi ve yüksek oranlar içeren bir kanıt, belge sunar mısın?

En güzel şekilde yaratıldıysan, kusur neye göre kusur oluyor? Yaratılış başlangıcında kasıtlı bir kusur mu bırakılmış? Saçma.
Diğer mahluklara göre en güzel şekilde yaratıldın yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…