Ailemin beni zorla sünnet ettirmesinin acısını halen çekiyorum

"Bilgisi olan birisi varsa beni aydınlatsın" diyeceğine internetten bak.
Çünkü herkes kulaktan duyma bilgilerle yaşıyor, kimse sorgulamıyor.

Mükemmel diye bir şey yoktur. Sadece belirsizliğin verdiği hezeyanlardan korunmak için spontan gelişmiş bir kavramdır. Mükemmel diye birşey olsaydı doğa uyum sağlama için devinmez birbirini yemezdi.

O halde bu forumlar neden var?
Ayrıca insanın güzelliği ve mükemmelliği sadece biyolojik ve fiziksel olgularla sınırlı olmayıp ruhi kalbi mezhebi ahlaki değerler gibi psikolojik sosyal ve manevi boyutlarında güzelliği vardır. Bu pencereden baktığımızda senin kusur gibi gördüğün kesilme gibi faaliyetler tanrıyı anlama ve tanıma noktasına bir basamak oluyorsa eğer, işte o mükemmelliğin ta kendisidir.

İnsanlık onca yıl evrimleşti ama şuan cogumuzun hiçbir şans sunulmadan vücudundaki et kesildi. Eğer kanama varsa doktor işini batirmis demektir. Sünnet işi çocuk olgunluk yaşına geldiğinde düşünülse keşke. Sadece kişinin sağlığını tehdit eden hastalığı atlatacaksa yapılmalı bence.

Son düzenleme:
Bir çocuğu istismar etmenin bedelini ödeteceğim ona . 18 yaşından küçükse ameliyat yapmıyorum demeliydi.
"Bir çocuğu istismar etmenin bedelini" ailenize ödettiniz mi acaba? 18 yaşından küçükse ameliyat yapmıyorum demeliydi yazmışsınız ancak ailenizin onayı var. Doktorun herhangi bir suçu yok.

Kanka doktorun ahı mi kaldı vahı mi kaldi belli değil.
Adini filan biliyorsan gene bulman zor.

Sünnet dini bir şey değil diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…