Eren AK Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2018 Mesajlar 7.928 Makaleler 21 Çözümler 30 29 Temmuz 2020 #31 Unturned dedi: Normal bir insan yapmak zorunda ama ergenliğe yeni girmiş bir veledin daha 11-12 yaşından itibaren yapmaya çalışması normal değil. Genişletmek için tıkla... Velet demek pek normal değil sen de o evrelerden geçtin sonunda.
Unturned dedi: Normal bir insan yapmak zorunda ama ergenliğe yeni girmiş bir veledin daha 11-12 yaşından itibaren yapmaya çalışması normal değil. Genişletmek için tıkla... Velet demek pek normal değil sen de o evrelerden geçtin sonunda.
U Unturned Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ağustos 2016 Mesajlar 2.650 Makaleler 1 Çözümler 43 29 Temmuz 2020 #32 tommyangelo123 dedi: Google'a gir Ctrl+H ye aynı anda bas karşına internet geçmişi gelir. Tarama verilerini tüm zamanlar olarak işaretleyip sil. Bu kadar basit. Genişletmek için tıkla... ISS'ten nasıl silinecek peki?
tommyangelo123 dedi: Google'a gir Ctrl+H ye aynı anda bas karşına internet geçmişi gelir. Tarama verilerini tüm zamanlar olarak işaretleyip sil. Bu kadar basit. Genişletmek için tıkla... ISS'ten nasıl silinecek peki?
A aabcc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 7.613 Makaleler 4 Çözümler 41 29 Temmuz 2020 #33 strigoi dedi: Doğru. Pis işlere bulaşmamak için ergenlik çağında olanların yapmasını doğru buluyorum. Genişletmek için tıkla... Neyi doğru buluyorsun abi;gizli sekme mi, mastürbasyon mu, aileden saklanmak mı?
strigoi dedi: Doğru. Pis işlere bulaşmamak için ergenlik çağında olanların yapmasını doğru buluyorum. Genişletmek için tıkla... Neyi doğru buluyorsun abi;gizli sekme mi, mastürbasyon mu, aileden saklanmak mı?
T tommyangelo123 Hectopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 851 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2020 #34 Unturned dedi: ISS'ten nasıl silinecek peki? Genişletmek için tıkla... ISS nedir?
U Unturned Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ağustos 2016 Mesajlar 2.650 Makaleler 1 Çözümler 43 29 Temmuz 2020 #35 tommyangelo123 dedi: ISS nedir? Genişletmek için tıkla... İnternet Servis Sağlayıcı.
aydingürbüz Hectopat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Diğer 29 Temmuz 2020 #36 tommyangelo123 dedi: CTRL+Shift+n. Genişletmek için tıkla... Gizli sekme kayitlari modem gec misinden gorulebilir.
tommyangelo123 dedi: CTRL+Shift+n. Genişletmek için tıkla... Gizli sekme kayitlari modem gec misinden gorulebilir.
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 29 Temmuz 2020 #37 Silinen üye dedi: Arkadaşlar sanırım çözümü yok. Neyse artık öyle yerlere girmem. Başka şeylere boş boş girerek onların altta kalmasını sağlayabilirim . Genişletmek için tıkla... Ailen zaten biliyordur ne diyecekler. Ergenlikte herkesin yaptığı şey. İlk tuşa basıldığında 10 tane sekme çıkmasın, bir de abartma yeter. Silinen üye dedi: Ha bu arada ben +18 şeyler izleyerek yapmıyorum, önce izliyorum sonra düşünerek yapıyorum. Bu doğru mu? Genişletmek için tıkla... Tadında bırak yeter, her gün "coomer" gibi yapmazsan ve alışkanlık haline getirmezsen bir sorun olmaz.
Silinen üye dedi: Arkadaşlar sanırım çözümü yok. Neyse artık öyle yerlere girmem. Başka şeylere boş boş girerek onların altta kalmasını sağlayabilirim . Genişletmek için tıkla... Ailen zaten biliyordur ne diyecekler. Ergenlikte herkesin yaptığı şey. İlk tuşa basıldığında 10 tane sekme çıkmasın, bir de abartma yeter. Silinen üye dedi: Ha bu arada ben +18 şeyler izleyerek yapmıyorum, önce izliyorum sonra düşünerek yapıyorum. Bu doğru mu? Genişletmek için tıkla... Tadında bırak yeter, her gün "coomer" gibi yapmazsan ve alışkanlık haline getirmezsen bir sorun olmaz.
T tommyangelo123 Hectopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 851 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2020 #38 Unturned dedi: İnternet Servis Sağlayıcı. Genişletmek için tıkla... Ebeveynlerin o kadar kasacağını sanmıyorum. Amaaan geçmişte yok girmemiş işte deyip geçerler diye düşünüyorum.
Unturned dedi: İnternet Servis Sağlayıcı. Genişletmek için tıkla... Ebeveynlerin o kadar kasacağını sanmıyorum. Amaaan geçmişte yok girmemiş işte deyip geçerler diye düşünüyorum.
xDizZzy Hectopat Katılım 13 Mayıs 2020 Mesajlar 1.181 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2020 #39 Neyse ailem Tiktok sayesinde öğrenmese iyi olur yine de. Annem Tiktok izliyor da. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Temmuz 2020
Shimada Sensei Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 20.237 Makaleler 10 Çözümler 120 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Temmuz 2020 #40 Exinie dedi: İSS'den silinebiliyor mu? Genişletmek için tıkla... Hattın sahibiysen arayıp sorabilirsin. Sanmam. Zaten hattın sahibi dışında birine vermezler geçmişi. Oradan da kimse bakmaz. Milyonlarca abone arasından seninkine niye baksınlar?
Exinie dedi: İSS'den silinebiliyor mu? Genişletmek için tıkla... Hattın sahibiysen arayıp sorabilirsin. Sanmam. Zaten hattın sahibi dışında birine vermezler geçmişi. Oradan da kimse bakmaz. Milyonlarca abone arasından seninkine niye baksınlar?