L Lil Wonka Hectopat Katılım 8 Haziran 2022 Mesajlar 472 Çözümler 2 1 Kasım 2023 #1 Arkadaşlar Midas hesabımı yaşım tutmadığı için ailemin adına açtım herhangi bir cezası var mı?
5 505552 Kilopat Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 2.310 Çözümler 122 1 Kasım 2023 #2 Yok niye suç olsun?
L Lil Wonka Hectopat Katılım 8 Haziran 2022 Mesajlar 472 Çözümler 2 1 Kasım 2023 #3 505552 dedi: Yok niye suç olsun? Genişletmek için tıkla... Suç derken herhangi bir para cezası vb. var mı anlamında sordum sağolun genede
505552 dedi: Yok niye suç olsun? Genişletmek için tıkla... Suç derken herhangi bir para cezası vb. var mı anlamında sordum sağolun genede
futboltex Decapat Katılım 26 Ağustos 2023 Mesajlar 158 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2023 #4 Yanlış bilgi Annen ile babanın izni varsa değil he bir de bankaya gidip onlar açmalıydı normalde.
L Lil Wonka Hectopat Katılım 8 Haziran 2022 Mesajlar 472 Çözümler 2 1 Kasım 2023 #5 futboltex dedi: Annen ile babanın izni varsa değil he bir de bankaya gidip onlar açmalıydı normalde. Genişletmek için tıkla... Bankaya gidip yatırım hesabı açmak zorunlu mu anlamadım hocam
futboltex dedi: Annen ile babanın izni varsa değil he bir de bankaya gidip onlar açmalıydı normalde. Genişletmek için tıkla... Bankaya gidip yatırım hesabı açmak zorunlu mu anlamadım hocam
futboltex Decapat Katılım 26 Ağustos 2023 Mesajlar 158 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2023 #6 Lil Wonka dedi: Bankaya gidip yatırım hesabı açmak zorunlu mu anlamadım hocam. Genişletmek için tıkla... Evet annen ile babanla gitmen lazım yoksa para cezası vb. seyler yiyebilirsin.
Lil Wonka dedi: Bankaya gidip yatırım hesabı açmak zorunlu mu anlamadım hocam. Genişletmek için tıkla... Evet annen ile babanla gitmen lazım yoksa para cezası vb. seyler yiyebilirsin.
L Lil Wonka Hectopat Katılım 8 Haziran 2022 Mesajlar 472 Çözümler 2 1 Kasım 2023 #7 futboltex dedi: Evet annen ile babanla gitmen lazım yoksa para cezası vb. seyler yiyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Neden ki? Midas öyle bir şart sunmuyor
futboltex dedi: Evet annen ile babanla gitmen lazım yoksa para cezası vb. seyler yiyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Neden ki? Midas öyle bir şart sunmuyor
Aras the Great Kilopat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 5.383 Çözümler 32 1 Kasım 2023 #8 Hocam nasıl bir suç olabilir, öz annen baban değil mi?
L Lil Wonka Hectopat Katılım 8 Haziran 2022 Mesajlar 472 Çözümler 2 1 Kasım 2023 #9 Aras the Great dedi: Hocam nasıl bir suç olabilir, öz annen baban değil mi? Genişletmek için tıkla... Üstte bir arkadaş para cezası yiyebilirsin yazmıştı gene farklı bir arkadaşımda ceza yiyebilirsin falan demişti.
Aras the Great dedi: Hocam nasıl bir suç olabilir, öz annen baban değil mi? Genişletmek için tıkla... Üstte bir arkadaş para cezası yiyebilirsin yazmıştı gene farklı bir arkadaşımda ceza yiyebilirsin falan demişti.
SpeeQ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 2.703 Çözümler 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2023 #10 Normalde yasal değil ama ailenin haberi var ise sıkıntı olmaz. Para cezası falan söz konusu değil