Ailenin bağış yapmaya izin vermemesi

modexl1

Hectopat
Twitch'ten osye bağış yapmak istiyorum. Babam kredi kartımı vereyim ne yapcan diyor yayın yapan adama bağış yapacağım diyorum. Ne gerek var deyip beni tersliyor nasıl ikna ederim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer sizin durumunuz iyiyse yap, kötüyse yapma. Babanı ikna etmek için de durumlarının kötü olduğunu, yardıma ihtiyacı olduğunu söyle. Çok fazla bağış yapmayacağım falan de. Biz de aynı durumda olabilirdik, biraz empati kur demeyi dene.

Twitch'ten osye bağış yapmak istiyorum. Babam kredi kartımı vereyim ne yapcan diyor yayın yapan adama bağış yapacağım diyorum. Ne gerek var deyip beni tersliyor nasıl ikna ederim?

Eğer haftalık yada aylık bir harçlık alıyorsan bunun bir kısmını yada tamamını kredi kartıyla bağış yapmasını isteyebilirsin. Yada harçlığını biriktirip babana verip kredi kartından ödeme yaptırabilirsin.

İninal kart ile yapılabiliyorsa 5 tlye kartı alıp yükleyip kendin atabilirsin.

Yayında yapıyorlar ama bağış yapmanın ayrıcalıkları varmış.

Kendi paranla, bağıșı kendin yapacaksan haklısın. Annenin, babanın birșey demeye hakkı yok. Fakat bağıșı Anne-Babanın parasından yapacaksan, iș onlara bağlı. İstemezlerse kendilerinin kararı. Buna senin birșey demeye hakkın yok. Durumu özetleyebilmișimdir umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…