Ailenin seçici davranması

Annen tokadı atmadan önce üslubun nasıldı? Sert bir şekilde dile getirdim yazmışsın ama "anne ablama daha çok ilgi gösteriyorsunuz" demenle tokat attığına inanmıyorum.

Hakkatten konuşarak çözüleceğini mi sanıyorsun? Bu işler sözle değil tavırla çözülür. Hürriyetini kazanınca görmezden gel, yoklarmış gibi davran, o zaman gerekli mesajı alırlar.

En uygun zamanda evden gidin, evde gizli bir yerde zulanız olsun, kazandıklarınızı oraya koyun ki aileniz izinsiz almasın, eğer evden kaçarsanız da bir arkadaşınıza gidin.

Annen tokadı atmadan önce üslubun nasıldı? Sert bir şekilde dile getirdim yazmışsın ama "anne ablama daha çok ilgi gösteriyorsunuz" demenle tokat attığına inanmıyorum.
Anneme yaklaşık 3-4 dk yaptıklarından bahsettim ve annemin beni görmezden gelmesi üzerine sesimi yükselterek "anne" dedim. O da tokat attı işte. Kısaca böyle diyeyim.

Aga be bence kendine bir şey yap abartmadan pişman et onları emin ol tutamayacaklar ağlıcaklar önünde.

Anneme yaklaşık 3-4 dk yaptıklarından bahsettim ve annemin beni görmezden gelmesi üzerine sesimi yükselterek "anne" dedim. O da tokat attı işte. Kısaca böyle diyeyim.
Benim bile buradan vicdanım sızladı, anneniz biraz sinirli bir insan galiba. Takma kafaya, ana kuzusu olup bu hayatta iyi bir yere gelen yok zaten.

Aga be bence kendine bir şey yap abartmadan pişman et onları emin ol tutamayacaklar ağlıcaklar önünde.
Dediğinizden sonra aklıma şöyle b ir plan geldi, evden bir bavulla ayrılın ve evden niye ayrıldığınız hakkında bir not yazın ve nereye gittiğinizi yazın, biriktirdiğim parayla otobüs bileti aldım ve başka bir şehirde sizsiz yaşamayı düşünüyorum yazın. Daha sonra otogara gidin ve bilet almadan bekleyin, bakalım gelecekler mi?

Sonrası smackdown

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…