Ailenizden aldığınız en ilginç tepki neydi?

Lise 2'de okulu asıp sahilde arkadaşlarla bütün gün takılmıştım. O günde şansıma hoca babamı arayıp okula gelmediğimi söylemiş. Akşam eve gelince verdiği tepki:
-Biz seni okula serseri olmayamı adam olmayamı yolluyoruz?
Haklıydı ama.

Hastaneye gitmedim diye kapının önüne konuldum var mı arttıran.

Sayın Reisimizin yaptığı yanlışlıklığı(ları) izletirken "Eskiden olmuş oğlum onlar bir şey olmaz." demesiyle bir daha tartışmayacağım, tartışmayacağız.

Hastaneye gitmedim diye kapının önüne konuldum var mı artıran?
Görüyorum ve artırıyorum.

Doktor ya da subay olmayacağımı, ailemin emrine uymayacağımı söyledim diye 16 yaşında kapının önüne konuldum. O gün babamın söylediği "hanım, topla şunun çantasını" sözü hâlâ kulaklarımda, babam ölene kadar 9-10 yıl boyunca eve geri dönmedim.

Not: Bu konuya daha önce de yazdığımı yeni fark ediyorum.

Son düzenleme:
Hocam ayıptır sorması da yaşınız kaç?

Birader bence bunu herkes yaşıyordur. Bana ders çalışırken masa lambası değil de oda lambamı yakıyorum diye kızıyorlar. Bir de vantilatörü kullanma diyorlar falan. Daha çok şey var da yazamıyorum şu anda.
Okulun tek amacı 16 sene amaçsız vakit çalmak.
Okulun tek amacı 16 sene amaçsız vakit çalmak.

8.sınıfta ilk kavgamı bana durduk yere saldıran çocukla ettiğimde eve babamın kızması korkusuyla gittim. Nasıl oldu diye sordu anlattım her şeyi. Haklı olduğumu anladığında hiç kızmadı şaşırdım bende. Birkaç saat sonra sınıf öğretmeni annemi arayıp "çocuğunuz sınıfından birini durduk yere hırpalamış her tarafı kan revan"deyince çocuğun evine gitmiştik. Babam orada çocuğun burnunu kanattığım için kızmıştı bana XD.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…