Jackkk Centipat Katılım 11 Temmuz 2024 Mesajlar 164 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX var 3060 var ti var daha ne istiyim Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2024 #1 Ben bir tane aile kurdum Steam'de. Almanya'da yaşayan kuzenimi davet ettim ve bana dedi ki baska ülkede oldugum icin davet kabul edilemiyor dedi. Bu dogru mu? Baska ülkede olunca baska ülkedeki aileye gercekten katilamiyor mu?
Ben bir tane aile kurdum Steam'de. Almanya'da yaşayan kuzenimi davet ettim ve bana dedi ki baska ülkede oldugum icin davet kabul edilemiyor dedi. Bu dogru mu? Baska ülkede olunca baska ülkedeki aileye gercekten katilamiyor mu?
alp15eren Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2016 Mesajlar 5.845 Makaleler 1 Çözümler 44 26 Eylül 2024 #2 Muhtemelen doğru. Yoksa yurt dışındakiler yan hesabına ucuz oyun alıp ana hesabından ban riski olmadan sorunsuz bir şekilde oynayabilir.
Muhtemelen doğru. Yoksa yurt dışındakiler yan hesabına ucuz oyun alıp ana hesabından ban riski olmadan sorunsuz bir şekilde oynayabilir.
Jackkk Centipat Katılım 11 Temmuz 2024 Mesajlar 164 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX var 3060 var ti var daha ne istiyim Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2024 #3 alp15eren dedi: Muhtemelen doğru. Yoksa yurt dışındakiler yan hesabına ucuz oyun alıp ana hesabından ban riski olmadan sorunsuz bir şekilde oynayabilir. Genişletmek için tıkla... Peki ya ben Steam'deki konumumu Almanya'ya ya da o kendi konumunu Türkiye yapsa girebilir mi? Yoksa IP'ye göre mi bakıyor?
alp15eren dedi: Muhtemelen doğru. Yoksa yurt dışındakiler yan hesabına ucuz oyun alıp ana hesabından ban riski olmadan sorunsuz bir şekilde oynayabilir. Genişletmek için tıkla... Peki ya ben Steam'deki konumumu Almanya'ya ya da o kendi konumunu Türkiye yapsa girebilir mi? Yoksa IP'ye göre mi bakıyor?
alp15eren Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2016 Mesajlar 5.845 Makaleler 1 Çözümler 44 26 Eylül 2024 #4 Jackkk dedi: Peki ya ben Steam'deki konumumu Almanya'ya ya da o kendi konumunu Türkiye yapsa girebilir mi? Yoksa IP'ye göre mi bakıyor? Genişletmek için tıkla... Konum değiştirince olur. Ama yanlış bilmiyorsam şöyle bir olay var. Sen hangi ülkeden giriyorsan bir süre sonra otomatik o ülkeye geçiş yapıyor.
Jackkk dedi: Peki ya ben Steam'deki konumumu Almanya'ya ya da o kendi konumunu Türkiye yapsa girebilir mi? Yoksa IP'ye göre mi bakıyor? Genişletmek için tıkla... Konum değiştirince olur. Ama yanlış bilmiyorsam şöyle bir olay var. Sen hangi ülkeden giriyorsan bir süre sonra otomatik o ülkeye geçiş yapıyor.
Jackkk Centipat Katılım 11 Temmuz 2024 Mesajlar 164 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX var 3060 var ti var daha ne istiyim Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2024 #5 alp15eren dedi: Konum değiştirince olur. Ama yanlış bilmiyorsam şöyle bir olay var. Sen hangi ülkeden giriyorsan bir süre sonra otomatik o ülkeye geçiş yapıyor. Genişletmek için tıkla... Ama aileye girdikten sonra atmaz degil mi? Yani konumu degistirdim aileye girdim. Sonra Türkiye'ye geri geldi herhalde aileden atmaz.
alp15eren dedi: Konum değiştirince olur. Ama yanlış bilmiyorsam şöyle bir olay var. Sen hangi ülkeden giriyorsan bir süre sonra otomatik o ülkeye geçiş yapıyor. Genişletmek için tıkla... Ama aileye girdikten sonra atmaz degil mi? Yani konumu degistirdim aileye girdim. Sonra Türkiye'ye geri geldi herhalde aileden atmaz.
alp15eren Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2016 Mesajlar 5.845 Makaleler 1 Çözümler 44 26 Eylül 2024 #6 Jackkk dedi: Ama aileye girdikten sonra atmaz degil mi? Yani konumu degistirdim aileye girdim. Sonra Türkiye'ye geri geldi herhalde aileden atmaz. Genişletmek için tıkla... Onu bilmiyorum maalesef.
Jackkk dedi: Ama aileye girdikten sonra atmaz degil mi? Yani konumu degistirdim aileye girdim. Sonra Türkiye'ye geri geldi herhalde aileden atmaz. Genişletmek için tıkla... Onu bilmiyorum maalesef.